Merhaba, sistemi GameGaraj sitesinden satın aldım. 4 gün oluyor. Sistemi alma sebebim ekran kartımı yükseltmekti. Tek karta 8-9k vermektense komple sistem aldım fakat geçenlerde Amazon'dan 700 Euro'ya 6700XT almayı başardım o nedenle sisteme bir ihtiyacım kalmadı.
İstediğim fiyat 11.000 TL. Tercihen İstanbul içi elden satış yapmayı istiyorum, şehir dışına havale sonrası kargolama yapabilirim. Referans gösterebileceğim bir YouTube kanalım mevcut. İlgilenenler için mail adresim: muhammed20791@gmail.com
Parça listesi:
Hocam satışa müdahale etmek gibi bir amacım yok sadece size yardımcı olmak istiyorum. Bu sistemi bu fiyata parçalasanız dahi satamayacağınızı düşünüyorum. Bence fiyatta revize yapmanız gerekli. Gamegaraj da ya da diğer sitelerde benzer sistemlere bakın isterseniz. Kolay gelsin.
Hocam satışa müdahale etmek gibi bir amacım yok sadece size yardımcı olmak istiyorum. Bu sistemi bu fiyata parçalasanız dahi satamayacağınızı düşünüyorum. Bence fiyatta revize yapmanız gerekli. Gamegaraj da ya da diğer sitelerde benzer sistemlere bakın isterseniz. Kolay gelsin.
Hocam satışa müdahale etmek gibi bir amacım yok sadece size yardımcı olmak istiyorum. Bu sistemi bu fiyata parçalasanız dahi satamayacağınızı düşünüyorum. Bence fiyatta revize yapmanız gerekli. GameGaraj'da ya da diğer sitelerde benzer sistemlere bakın isterseniz. Kolay gelsin.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Aynen hocam dediğiniz gibiydi piyasa fakat son bir hafta özellikle toparlanma sinyalleri vermeye başladılar. Şu an bütün parakendecilerde RTX 3060 lı sistemler var ve bu sistemler 10K dan başlıyor.
Aynen hocam dediğiniz gibiydi piyasa fakat son bir hafta özellikle toparlanma sinyalleri vermeye başladılar. Şu an bütün parakendecilerde RTX 3060 lı sistemler var ve bu sistemler 10K dan başlıyor.