Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Aralık 2023 #11 totra_proska dedi: Sistem olarak değil sadece ekran kartı olarak yorum yapmam gerekirse RX 6900XT dışında bir kart göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ikinci el olması sıkıntı olur mu diye açtım konuyu.
totra_proska dedi: Sistem olarak değil sadece ekran kartı olarak yorum yapmam gerekirse RX 6900XT dışında bir kart göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ikinci el olması sıkıntı olur mu diye açtım konuyu.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #12 Prokas dedi: Zaten ikinci el olması sıkıntı olur mu diye açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hayır 2. el olması sorun olmaz.
Prokas dedi: Zaten ikinci el olması sıkıntı olur mu diye açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hayır 2. el olması sorun olmaz.
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #13 XPLSG dedi: Mining yapılacak bir kart değil öyle olsa da artık değerli değil kartta o kadar eski değil yani RX 580 gibi mining dönemine takılan bir kart değil. 4060 Ti'ın RX 6900 XT'nin yanında kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Hele ki mining karta zarar vermez. Bunu 3 yıllık miner rx 580 ile yazıyorum. Oyunlarda 76 dereceyi geçmiyor bile.
XPLSG dedi: Mining yapılacak bir kart değil öyle olsa da artık değerli değil kartta o kadar eski değil yani RX 580 gibi mining dönemine takılan bir kart değil. 4060 Ti'ın RX 6900 XT'nin yanında kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Hele ki mining karta zarar vermez. Bunu 3 yıllık miner rx 580 ile yazıyorum. Oyunlarda 76 dereceyi geçmiyor bile.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #14 ProximusTwo dedi: Güncellik, her zaman iyidir ama bilemedim. Güç tüketimi de daha fazla eski kartların. @Hamza Ensar Sağlam @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... Tamam nvidia DLSS teknoloji, yenilik ama abartmamak lazım. 6900XT saf güç olarak 4070 Tİ'dan daha güçlü.
ProximusTwo dedi: Güncellik, her zaman iyidir ama bilemedim. Güç tüketimi de daha fazla eski kartların. @Hamza Ensar Sağlam @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... Tamam nvidia DLSS teknoloji, yenilik ama abartmamak lazım. 6900XT saf güç olarak 4070 Tİ'dan daha güçlü.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #15 Bence sıfır daha iyi olur mümkünse ikinci ele bulaşmamak gerek.
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #16 Mr.Anyone dedi: Bence sıfır daha iyi olur mümkünse ikinci ele bulaşmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Teknolojik ürünleri araba motoru sanan birisi daha. Niye kullanmasın?
Mr.Anyone dedi: Bence sıfır daha iyi olur mümkünse ikinci ele bulaşmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Teknolojik ürünleri araba motoru sanan birisi daha. Niye kullanmasın?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Aralık 2023 #17 RX 6900 XT çok daha iyi olur. İkinci el alınmaz diyen arkadaşı dinlemeyin bile.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #18 550519 dedi: RX 6900 XT çok daha iyi olur. İkinci el alınmaz diyen arkadaşı dinlemeyin bile. Genişletmek için tıkla... SaltanatRe dedi: Teknolojik ürünleri araba motoru sanan birisi daha. Niye kullanmasın? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı alma demedim kanka ikinci ele genel olarak güvenmediğim için öyle dedim.
550519 dedi: RX 6900 XT çok daha iyi olur. İkinci el alınmaz diyen arkadaşı dinlemeyin bile. Genişletmek için tıkla... SaltanatRe dedi: Teknolojik ürünleri araba motoru sanan birisi daha. Niye kullanmasın? Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartı alma demedim kanka ikinci ele genel olarak güvenmediğim için öyle dedim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Aralık 2023 #19 Mr.Anyone dedi: Ben ekran kartı alma demedim kanka ikinci ele genel olarak güvenmediğim için öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Size demedim ben. Üst sayfalardaki bir arkadaştan bahsediyorum.
Mr.Anyone dedi: Ben ekran kartı alma demedim kanka ikinci ele genel olarak güvenmediğim için öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Size demedim ben. Üst sayfalardaki bir arkadaştan bahsediyorum.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #20 550519 dedi: Size demedim ben. Üst sayfalardaki bir arkadaştan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bilim hocam beğenmedim atınca bende bana dedin sandım.
550519 dedi: Size demedim ben. Üst sayfalardaki bir arkadaştan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bilim hocam beğenmedim atınca bende bana dedin sandım.