İki durum arasında kaldım; Sıfır RX 570 MSi Armor 4 GB vs İkinci El (4 ay kullanıldığı iddia ediliyor) RX 580 Sapphire Nitro+ 4 GB. Sizce ne yapmalıyım?
İki durum arasında kaldım; Sıfır RX 570 MSi Armor 4 GB vs İkinci El (4 ay kullanıldığı iddia ediliyor) RX 580 Sapphire Nitro+ 4 GB. Sizce ne yapmalıyım?
4 ay mining yemiştir, fiyatın bu kadar ölü olmasından anlaşılıyor. Gerçi mining pek bi' dezavantaj doğurmuyor doğru yapıldığı taktirde. Karar senin, ben olsam Sahibinden'de biraz gezintiye çıkardım.
2.el RX 580 almalısın kesinlikle. Güvence sorunun varsa Donanım Haber 2.el forum üzerinden referansı yüksek kişilerden alışveriş yaparsan sorun olacağını sanmıyorum
Rx 570 almanız daha iyi olabilir. 2.Elde ne olacağını bilemezsiniz. Alana kadar hatta aldıktan sonra bile içinizde şüphe olur, hep bir düşünürsünüz. Hiç bunlarla uğraşmayıp Rx 570 almak daha garanti bir tercih.