Sıfır S22 vs ikinci el iPhone 12

Bütçe
16000
16000 TL bütçe var. Kamera ve stabilizasyon önemli. Oyun pek oynamam. Sosyal medya kamerası yüzünden iPhone hep ilgimi çekiyor. Ama Samsung bu konuda gelişti deniliyor. Genel anlamda kameralar benzer performans gösteriyor sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bazı yorumlar aklımı çok karıştırıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-12-01-41-00-654_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Kamerada S22 önde.
  • Ekran olarak S22 önde.
  • Batarya performansı olarak ikisi de kötü. Donanım olarak 12 önde.
  • Yazılım stabilitesi olarak 12 önde.
  • Hızlı şarj bakımından S22 önde.
  • Ekran yenileme hızı bakımından S22 önde.

Peki siz hangisini önerirsiniz? Donanım olarak SD 8 gen 1 ne kadar geride?
Neredeyse aynılar hocam, A14 Bionic çok çok az farkla önde.

Ben olsam 12 değil de 13 alırdım eğer çok farkları yoksa fiyat olarak. Çünkü 13, S22'den tamamen üstün.

Neredeyse aynılar hocam, A14 Bionic çok çok az farkla önde.

Ben olsam 12 değil de 13 alırdım eğer çok farkları yoksa fiyat olarak. Çünkü 13, S22'den tamamen üstün.
Iphone 12 ve 13 arasında çok çok az fark varken nasıl 13,S22’den tamamen üstün olabiliyor?
Ben Iphone 12 öneririm işlemci,stabilite ve batarya olarak çok daha iyi. Kamerasıda sosyal medyada çok daha iyi işler çıkaracaktır. Ayrıca piyasasını her zaman koruyacak bir telefon.

Iphone 12 ve 13 arasında çok çok az fark varken nasıl 13, S22’den tamamen üstün olabiliyor?
Daha güncel, daha güçlü, daha küçük çentik, daha iyi kamera, A15 Bionic'in mükemmel batarya performansı gibi farklar, küçümsenmemesi gereken farklar.

Piyasa konusunda katılıyorum. Sıfırı 16000 olan telefon 20 ay garantili olarak 13-14 bandına satılıyor. Garip.

Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…