Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba. Web site yapabiliyorum ve Discord üzerinden bot da yapabiliyorum bana e-ticaret fikri gerek nasıl yapabilirim? Bilgisayarım da yeterli.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Web site yapabiliyorum ve Discord üzerinden bot da yapabiliyorum bana e-ticaret fikri gerek nasıl yapabilirim? Bilgisayarım da yeterli.
DDalin Zeptopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2025 #2 Merhaba internet sitesi yapmayı kendiniz mi öğrendiniz ?
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 DDalin dedi: Merhaba internet sitesi yapmayı kendiniz mi öğrendiniz yapmayı? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ve artık sermayem de 2 3 k arasında var.
DDalin dedi: Merhaba internet sitesi yapmayı kendiniz mi öğrendiniz yapmayı? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ve artık sermayem de 2 3 k arasında var.
DDalin Zeptopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #4 Çok iyi gerçekten. İnternet sitesi yapmayı nerde öğrendiniz peki ?
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 DDalin dedi: Çok iyi gerçekten. İnternet sitesi yapmayı nerede öğrendiniz peki? Genişletmek için tıkla... GitHub ve yazılımcı arkadaşlarımdan. Hiç bilmesem bile WordPress üzerinden yapardım.
DDalin dedi: Çok iyi gerçekten. İnternet sitesi yapmayı nerede öğrendiniz peki? Genişletmek için tıkla... GitHub ve yazılımcı arkadaşlarımdan. Hiç bilmesem bile WordPress üzerinden yapardım.
DDalin Zeptopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #6 Anladım ben de bunu öğrenmeyi çok istiyorum . Bana tavsiyede bulunur musunuz nasıl başlayabilirim?