Yüksek km ne kadar?
30 bin o blok için hiçbir şey. Ayrıca bütçeyi biraz yükseltebilirsen 10 bin km civarlarında da bulabilirsin.30-35 bin km.
Türkiyede ikamet etmekteyiz. 30 bin km bu ülke şartlarında 125 ve 250 cc motorlar için yüksek. Bu motorları alan süren kişi profili ortada. Bizim ülkemizde motor kültürü yok. Tabi burada kullanıcı portföyü devreye giriyor. 30-40 yaşında adam alıp olgunca kullanmıştır. Veya gerçekten avrupa zihniyetli bir kişidir olması gerektiği gibi kullanmıştır. Ancak o zaman sağı solu iyice incelenip kanaat getirilir ise alınır.30 bin o blok için hiçbir şey. Ayrıca bütçeyi biraz yükseltebilirsen 10 bin km civarlarında da bulabilirsin.
130 bin TL'ye sıfır SRK 125R mı almak mı daha yüksek fiyata yüksek kmli GSX-R125 almak mı daha mantıklı?
Bu nasıl bir genelleme? Suzuki'nin çoğu motoru 30 binde rodajını daha yavaş yavaş bitirir.Türkiyede ikamet etmekteyiz. 30 bin km bu ülke şartlarında 125 ve 250 cc motorlar için yüksek. Bu motorları alan süren kişi profili ortada. Bizim ülkemizde motor kültürü yok. Tabi burada kullanıcı portföyü devreye giriyor. 30-40 yaşında adam alıp olgunca kullanmıştır. Veya gerçekten avrupa zihniyetli bir kişidir olması gerektiği gibi kullanmıştır. Ancak o zaman sağı solu iyice incelenip kanaat getirilir ise alınır.
Çin malı ise zaten önermiyoruz. arkadaş araştırsın almadan önce titizce inceleme şart.
Genelleme yapıyorum lafımın da arkasındayım. Bende bir sürü japon motoru sahibi oldum. Bugün bir v strom 650 yi konuşmuyoruz ya da intruderi. 16-17 yaşında çocukların alıp bindiği motorlardan bahsediyoruz. Ve evet türkiyede yaşıyoruz. Çırağın usta olduğu bir ülkedeyiz. Çoğu kişi 2 senede bir yağ değiştiriyor ve bu 16-17 yaş hadi taş çatlasa 18-19 diyelim kitlenin bindiği motorlar olunca nasıl kullanıldıkları ortada. Sevmesem de yamahanın 03 blokları yani bizim ülkedeki 250 lik mt veya r serisinin blokları da epey sağlam bloklar ama sanayiler bu motorlarla dolu. Ben gene lafımın arkasındayım. Motosikletin katır olarak görüldüğü bir ülkedeyiz. Avrupa da yaşamıyoruz. O dediğin ülkemizde ancak enduro veya touring ya da işte cruiser motorlarda geçerli. Çünkü onlara binenler olgun yaşı ilerlemiş motosikleti motosiklet gibi kullanan adamlar. Seneler evvel bende suzuki gs500 kullandım sahibiydim daha doğrusu Merak etme. Suzukiyi iyi bilirim.Bu nasıl bir genelleme? Suzuki'nin çoğu motoru 30 binde rodajını daha yavaş yavaş bitirir.
Bu motor da dahil olmak üzere 30 bin km Japon motorları için yüksek değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.