Format attınız mı?Yeni SSD aldım Amazon üzerinden ve geldiğinde 43 GB veri yazılmış olduğunu gördüm. Kutu geldiğinde açılmamış gibi duruyordu fakat bu yazılma nedir?
Site tek başına bir şey ifade etmez. Satıcı kim?Yeni SSD aldım Amazon üzerinden.
Amazon.com.trSite tek başına bir şey ifade etmez. Satıcı kim?
Hayır daha bir işlem yapmadım. Sadece diski başlattım.Format attınız mı?
İşin garibi diski ilk ben başlattım gözüküyorum.Ne yazılmış?
Çalışma süresi ne kadar? Kaç kez açılıp kapanmış?Hayır daha bir işlem yapmadım. Sadece diski başlattım.
Sistemi açmasını hesaba katmadınız mıİşin garibi diski ilk ben başlattım gözüküyorum.
Ne yazılmış ama? Kimin başlattığı önemli değil.İşin garibi diski ilk ben başlattım gözüküyorum.
Power on count sayısı 3. Ben sistemi SSD ile ilk defa başlattım. Başlatmadan önce bi' BIOS kontrolü yaptım sadece. Sonra Windows'u açtım. Çalışma süresi 0 gözüküyor.Çalışma süresi ne kadar? Kaç kez açılıp kapanmış?
Bir şey gözükmüyor içinde.Ne yazılmış ama? Kimin başlattığı önemli değil.
Çok garip. @AssecreedPower on count sayısı 3. Ben sistemi SSD ile ilk defa başlattım. Başlatmadan önce bi' BIOS kontrolü yaptım sadece. Sonra Windows'u açtım. Çalışma süresi 0 gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.