mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 22 Şubat 2018 #1 SATILDI Son düzenleme: 7 Mart 2018
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 22 Şubat 2018 #2 Neden sıfırıyla değişim yapıldığını belirtir misiniz? Sorunu tam olarak neydi?
mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 22 Şubat 2018 #3 Wheeler Man dedi: Neden sıfırıyla değişim yapıldığını belirtir misiniz? Sorunu tam olarak neydi? Genişletmek için tıkla... Bir iki oyunda sanki iki kontrolcü takılıymış gibi görüyordu bilgisayar, her türlü yolu denedim çözüm bulamayınca değişim yaptım.
Wheeler Man dedi: Neden sıfırıyla değişim yapıldığını belirtir misiniz? Sorunu tam olarak neydi? Genişletmek için tıkla... Bir iki oyunda sanki iki kontrolcü takılıymış gibi görüyordu bilgisayar, her türlü yolu denedim çözüm bulamayınca değişim yaptım.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 23 Şubat 2018 #4 Açıp kutusundan bir çalıştırsaydınız keşke. Biz açınca bir problem olunca ne yapacağız? Almayı düşünüyorum bu arada.
Açıp kutusundan bir çalıştırsaydınız keşke. Biz açınca bir problem olunca ne yapacağız? Almayı düşünüyorum bu arada.
mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 23 Şubat 2018 #5 dgknyl dedi: Açıp kutusundan bir çalıştırsaydınız keşke. Biz açınca bir problem olunca ne yapacağız? Almayı düşünüyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesin alıcı bulduğumda kendisinden izin alıp video kaydı alarak test yapmayı planlıyorum. Almak istiyorsanız bu sekilde yapabiliriz.
dgknyl dedi: Açıp kutusundan bir çalıştırsaydınız keşke. Biz açınca bir problem olunca ne yapacağız? Almayı düşünüyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesin alıcı bulduğumda kendisinden izin alıp video kaydı alarak test yapmayı planlıyorum. Almak istiyorsanız bu sekilde yapabiliriz.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 23 Şubat 2018 #6 mwsg dedi: Kesin alıcı bulduğumda kendisinden izin alıp video kaydı alarak test yapmayı planlıyorum. Almak istiyorsanız bu sekilde yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sahibinden üzerindeki telefon numarasından iletişime geçtim.
mwsg dedi: Kesin alıcı bulduğumda kendisinden izin alıp video kaydı alarak test yapmayı planlıyorum. Almak istiyorsanız bu sekilde yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sahibinden üzerindeki telefon numarasından iletişime geçtim.