Sıfır telefon almak mı ikinci el mi?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizce düz model sıfır telefon almak mı? Yoksa o modelin Pro'su olan aynı paraya tekabül eden Pro modelini almak mı? Cevaplayanlara teşekkürler...

Ben her zaman sıfırdan yanayım

Tabii 2. Elin durumu da önemli

Ben her zaman sıfırdan yanayım

Tabii 2. Elin durumu da önemli
Sıfır alacağın telefonun ekranı 60 hz, ikinci el alacağın telefonu 120 hz ve içi hiç açılmamış. Apple'da 3400 TL ye bataryasını değiştiriyor üzerse paran olunca orijinal pil taktirabilme gibi bir etkenin olsa bu durum sence nasıl olurdu hocam?

15 ve 15 Prodan bahsettiğini düşünerek o bütçelere çıktıktan sonra bütçemin yettiği sıfır modeli alırdım. Bir telefonun o paralar etmesi yeterince saçma gelirken, o kadar para verdikten sonra ikinci el almak daha da saçma geliyor. Şahsi fikrimdir tabii.

Sıfır alacağın telefonun ekranı 60 hz, ikinci el alacağın telefonu 120 hz ve içi hiç açılmamış. Apple'da 3400 TL ye bataryasını değiştiriyor üzerse paran olunca orijinal pil taktirabilme gibi bir etkenin olsa bu durum sence nasıl olurdu hocam?
İkinci el olan ne kadar kullanılmış ve bahsettiğin model ne onu da atarsan iyi olur

13 vs 13 pro

Nokta hatasız cihazlar bulabiliyorum genelde.
Arkadaşın dediği gibi o paralara çıkmışken 2. el almak istemezdim ama benim için 120 hz ekran çok önemli oyun için vazgeçilmez diyorsan o zaman belki düşünülür

13 vs 13 pro

Nokta hatasız cihazlar bulabiliyorum genelde.
13 Pro, düz 13 ve düz 14'ü şapkasından çıkarırken birçok yönden düz 15'ten bile iyi bir telefon. Ayrıca hep diyorum 2021 sonundan 2022 sonuna kadar üretimi devam etmiş daha yeni cihazdır. 2. ellerine bir iPhone 6-7 muamelesi yapmak yakışmaz. Sıfır diye de aynı paraya düz 13 gibi çağ dışı bir telefon alınmaz. 13 Pro al bak keyfine hocam. Her zaman Pro serisi almalısın.

Arkadaşın dediği gibi o paralara çıkmışken 2. el almak istemezdim ama benim için 120 hz ekran çok önemli oyun için vazgeçilmez diyorsan o zaman belki düşünülür
Sırf oyun işine gerek yokki hocam. Sayfa kaydirirken bile fark ediyor 120 hz. Onun dışında kamerası düz modele göre daha iyi diye biliyorum.

13 Pro, düz 13 ve düz 14'ü şapkasından çıkarırken birçok yönden düz 15'ten bile iyi bir telefon. Ayrıca hep diyorum 2021 sonundan 2022 sonuna kadar üretimi devam etmiş daha yeni cihazdır. 2. ellerine bir iPhone 6-7 muamelesi yapmak yakışmaz. Sıfır diye de aynı paraya düz 13 gibi çağ dışı bir telefon alınmaz. 13 Pro al bak keyfine hocam. Her zaman Pro serisi almalısın.
Kral geldi. 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı