Sıfır alacağın telefonun ekranı 60 hz, ikinci el alacağın telefonu 120 hz ve içi hiç açılmamış. Apple'da 3400 TL ye bataryasını değiştiriyor üzerse paran olunca orijinal pil taktirabilme gibi bir etkenin olsa bu durum sence nasıl olurdu hocam?Ben her zaman sıfırdan yanayım
Tabii 2. Elin durumu da önemli
İkinci el olan ne kadar kullanılmış ve bahsettiğin model ne onu da atarsan iyi olurSıfır alacağın telefonun ekranı 60 hz, ikinci el alacağın telefonu 120 hz ve içi hiç açılmamış. Apple'da 3400 TL ye bataryasını değiştiriyor üzerse paran olunca orijinal pil taktirabilme gibi bir etkenin olsa bu durum sence nasıl olurdu hocam?
13 vs 13 proİkinci el olan ne kadar kullanılmış ve bahsettiğin model ne onu da atarsan iyi olur
Arkadaşın dediği gibi o paralara çıkmışken 2. el almak istemezdim ama benim için 120 hz ekran çok önemli oyun için vazgeçilmez diyorsan o zaman belki düşünülür13 vs 13 pro
Nokta hatasız cihazlar bulabiliyorum genelde.
13 Pro, düz 13 ve düz 14'ü şapkasından çıkarırken birçok yönden düz 15'ten bile iyi bir telefon. Ayrıca hep diyorum 2021 sonundan 2022 sonuna kadar üretimi devam etmiş daha yeni cihazdır. 2. ellerine bir iPhone 6-7 muamelesi yapmak yakışmaz. Sıfır diye de aynı paraya düz 13 gibi çağ dışı bir telefon alınmaz. 13 Pro al bak keyfine hocam. Her zaman Pro serisi almalısın.13 vs 13 pro
Nokta hatasız cihazlar bulabiliyorum genelde.
Sırf oyun işine gerek yokki hocam. Sayfa kaydirirken bile fark ediyor 120 hz. Onun dışında kamerası düz modele göre daha iyi diye biliyorum.Arkadaşın dediği gibi o paralara çıkmışken 2. el almak istemezdim ama benim için 120 hz ekran çok önemli oyun için vazgeçilmez diyorsan o zaman belki düşünülür
Kral geldi.13 Pro, düz 13 ve düz 14'ü şapkasından çıkarırken birçok yönden düz 15'ten bile iyi bir telefon. Ayrıca hep diyorum 2021 sonundan 2022 sonuna kadar üretimi devam etmiş daha yeni cihazdır. 2. ellerine bir iPhone 6-7 muamelesi yapmak yakışmaz. Sıfır diye de aynı paraya düz 13 gibi çağ dışı bir telefon alınmaz. 13 Pro al bak keyfine hocam. Her zaman Pro serisi almalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.