100-150 arası sıralama hocam.Mat ile fiziğim kötü.Birde meslek liseliyim.İyi bir çalışmayla girebilirsin. Ama iyi çalışman lazım.
Sıralama olduğunu biliyorum. İlk başta kolay gözüküyor ama oraya girmek de kolay değil. Matematiği hallet. TYT-AYT halledersen bu iş biter. Bir de MTOK ile yerleşirsin mis gibi.100-150 arası sıralama hocam.Mat ile fiziğim kötü.Birde meslek liseliyim.
Metalurji ve malzeme mühendisliği o kapsama giriyor.Sıralama olduğunu biliyorum. İlk başta kolay gözüküyor ama oraya girmek de kolay değil. Matematiği hallet. TYT-AYT halledersen bu iş biter. Bir de MTOK ile yerleşirsin mis gibi.
Metalurji ve malzeme mühendisliği o kapsama giriyor.
Pardon hocam mu eklemeyi unutmuşum.Düzeltiyorum.Mtok kapsamına giriyor mu?O zaman rahat yaparsın. Ama rehavete kapılmadan düzenli bir şekilde, sanki dereceye oynuyormuş gibi çalışman lazım. Yapamayacağın bir hedef koyman bile seni geliştirir, motive eder.
Pardon hocam mu eklemeyi unutmuşum. Düzeltiyorum. MTOK kapsamına giriyor mu?
Hocam buraya baktımda 2023 diyor.Acaba kapandı mı?Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (M.T.O.K.) (SAY) | TYT-AYT Net Sihirbazı. Gazi ve Marmara'da var. İkisi de 290k küsurle almış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.