Ben ilk motorunu sıfır al derim nedeni ise ikinci el aldığın motor sana sorun çıkarır ise motordan soğursun zamanında o durumu yaşadım biliyorum. Ben NS200'ü sıfır al derim bence biraz daha para biriktir ve öyle yap 125CC motor sana keyif vermez çok çabuk sıkılırsın. Bence yani tekrar dediğim gibi paranı biraz daha biriktir NS200 sıfır al.
Yok onda hiçbir parça sorunu yok. 10 yıldır piyasada olan bir motor servisi ustası parçası heryerde bulursun bide zaten ns200 sağlam bir bloğa sahiptir öyle kolay kolay sorun çıkarmaz hele hele sıfır alıp bakımını düzgünce zamanında aksatmadan yaparsan hiç arkana bakmazsınTavsiye için teşekkür ederim NS200 parça sıkıntısı var mı çünkü illaki düşme kalkma olur.
Yok onda hiçbir parça sorunu yok. 10 yıldır piyasada olan bir motor servisi ustası parçası her yerde bulursun bir de zaten NS200 sağlam bir bloğa sahiptir öyle kolay kolay sorun çıkarmaz hele hele sıfır alıp bakımını düzgünce zamanında aksatmadan yaparsan hiç arkana bakmazsın.
Şimdi raider iyi ama işte 125cc 1 ay sonra sıkar bayar gitmiyor diye o problem var almışken iyi birşey al yani bir süre 1 2 sene binersin anladın mı bir de bajaj grubuna zam sık sık gelmiyor kendimde dominar400 var o yüzden biliyorumTamamdır hocam bir de bir sorum daha var malum fiyatlar yükseliyor eğer bütçe çıkaramazsam Raider almak mantıklı mı ya da o fiyatlarda daha iyi bir motor var mı biliyor musunuz?
Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimŞimdi raider iyi ama işte 125cc 1 ay sonra sıkar bayar gitmiyor diye o problem var almışken iyi birşey al yani bir süre 1 2 sene binersin anladın mı bir de bajaj grubuna zam sık sık gelmiyor kendimde dominar400 var o yüzden biliyorum
Rica ederimTamamdır hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.