Sıfır ürün takıntısı

Makaleler
15
Merhaba arkadaşlar ikinci el işlemci, anakart ve RAM almanın zararı var mıdır? Sıfır ürün şu an çok mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bundan bir önceki sistemimi neredeyse tamamen ikinci el olarak toplamıştım. Riskli ama düzgün satıcı/ürün bulduğunda ise çok karlı. Bir ürünü almadan önce o ürünü iyice araştırmalısın. Örnek olarak nelere dikkat etmelisin hangi testleri yapmalısın vs.

Merhaba arkadaşlar ikinci el işlemci, anakart ve RAM almanın zararı var mıdır? Sıfır ürün şu an çok mantıksız.
İşlemcilerde (AMD tarafında) pin yamulması yoksa bozulma ihtimali çok düşüktür.

Anakartlarda da (Intel tarafında) pin yamulması olmaması önemli. Yanlız bunda başka sorunlar da olabilir tüm portları ve anakartın çalışmasını kontrol edin.

RAM de çok sık arıza veren bir parça değildir. Çalışan bir sisteme takıp memtest yaparsanız sorun olmadığından emin olabilirsiniz.

Bunlara dikkat ederek alınabilir

Dijital parçalar 2. el araba motoru gibi çalıştıkça yıpranmaz. Temiz kullanılmış ürünler alınabilir, ben kulaklık ve RAM'leri 2. el aldım bir sorunla karşılaşmadım.

Almadan önce çok fazla piyasa araştırması yapmanız lazım.Piyasanın altında satılan malların bozuk çıkma olasılığı çok yüksek olduğundan canınız sıkılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…