Sıfır vs ikinci el motor

Foxy1

Decapat
Katılım
10 Temmuz 2023
Mesajlar
200
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sorum kısa ve öz, 125CC motor alacağım A1'den dolayı daha fazlasını alamam. İsteklerim beni önümdeki 2 sene boyunca sıkıntısız bir şekilde götüren bakımlarını yaptıktan sonra sıkıntı çıkarmayacak ve en önemlisi satarken uğraşmayacağım bir motor istiyorum bu madde benim için çok önemli. Aklımdakiler sıfır ABS'li 2025 model NS125 ya da RKS SRK125 almak SRK'de CBS var bundan dolayı pek emin değilim ama görüntüsü cezbediyor namussuzun😁. Diğer bir seçeneğimiz ise ikinci elden Max 10k 15k km'de CB125R, GSX-S125, GSX-R125 ya da mt125. ilk motorum olacağı için racing tiptekiler benim için ikinci planda. Günlük olarak okula gidip gelirken kullanacağım 2 sene boyunca yani hatrı değer bir km yapacak motor. Dediğim gibi 2 sene içinde bana sıkıntı çıkarmayacak, satarken de çok fazla elimde kalmayacak bir motor istiyorum, verdiğim bu bilgilere göre sizce hangisi daha mantıklı, gönlüm ikinci el CB125R'ya da GSX-S125'ten yana ama 10k km'de aldıktan sonra bir de üstüne ben km yapınca elimde kalma gibi bir olay olur mu merak ediyorum. Ayrıca çalışacağım bundan dolayı nakit paramda olacak ondan dolayı ikinci elde rahatlıkla alabilirim bundan dolayı aklıma takıldı bu soru.
 
Merhaba sorum kısa ve öz, 125CC motor alacağım A1'den dolayı daha fazlasını alamam. İsteklerim beni önümdeki 2 sene boyunca sıkıntısız bir şekilde götüren bakımlarını yaptıktan sonra sıkıntı çıkarmayacak ve en önemlisi satarken uğraşmayacağım bir motor istiyorum bu madde benim için çok önemli. Aklımdakiler sıfır ABS'li 2025 model NS125 ya da RKS SRK125 almak Srk'de cbs var bundan dolayı pek emin değilim ama görüntüsü cezbediyor namussuzun😁. Diğer bir seçeneğimiz ise ikinci elden Max 10k 15k Km'de CB125R, GSX-S125, GSX-R125 ya da mt125. ilk motorum olacağı için racing tiptekiler benim için ikinci planda. Günlük olarak okula gidip gelirken kullanacağım 2 sene boyunca yani hatrı değer bir km yapacak motor. Dediğim gibi 2 sene içinde bana sıkıntı çıkarmayacak, satarken de çok fazla elimde kalmayacak bir motor istiyorum, verdiğim bu bilgilere göre sizce hangisi daha mantıklı, gönlüm ikinci el CB125R'ya da GSX-S125'ten yana ama 10k Km'de aldıktan sonra bir de üstüne ben km yapınca elimde kalma gibi bir olay olur mu merak ediyorum. Ayrıca çalışacağım bundan dolayı nakit paramda olacak ondan dolayı ikinci elde rahatlıkla alabilirim bundan dolayı aklıma takıldı bu soru.

Ayrıca bu CB125R, GSX-S125, KTM Duke125, arasından hangilerinin piyasası hızlıdır hangisi daha az bekler satarken, şu an gönlüm cbden yana hem Honda kalitesi hem parçası var hem de servisi çok görüşleriniz nedir, en hızlı piyasa hangisinde?
 
Kolay satmak ve arıza çıkarmamasını istiyorsan NS125 çok güzel tercih, temiz 2. ellerine bakabilirsin. Almadan önce 2. el motosiklet alma rehberlerini inceleyin Prosofi ve AEA çok iyi anlatıyor, kesinlikle ekspere de sokun.
 
Kolay satmak ve arıza çıkarmamasını istiyorsan NS125 çok güzel tercih, temiz 2. ellerine bakabilirsin. Almadan önce 2. el motosiklet alma rehberlerini inceleyin Prosofi ve AEA çok iyi anlatıyor, kesinlikle ekspere de sokun.
Şimdi nakit paramda olacakken, japon kalitesinide tatmak istiyor insan, ikinci elde en iyi tercih hangisi sizce dediklerime göre.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı