En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
O paraya bunu almanız çok daha iyi olur. Tabi kasanıza sığıyorsa.
Öncelikle postuma iyi bir hit geldiği için mutluyum.
Arctic Freezer 34'e sports Duo alamıyorum. Çünkü iki tane PWM girişi istiyor bende ise bir tane PWM girişi boş.
Maksimum 550 Tl önerebileceğiniz işlemci soğutucu var mı?Anakartımda bir tane pwm boş şu anda
Kasamı da belirteyim.Endişelendiğim taraf ramların sığmaması.Bu kasaya cidden sığabilecek kaliteli bir soğutucu arıyorum
Öyle bir ayrıntısının olduğunu bilmiyordum.İzlediğim videoda iki tane pwm görünce ümidimi kesmiştim.O zaman sipariş geçmeden önce kasama sığar mı sorusunu yöneltmek isterim.Fotoğraf yüklendi sanırım inceleyebilir misiniz
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...