Bugün sıfır aldığım Xbox Controller cihazın garanti süresini sorguladığımda 24 ay olması gerekirken 15 ay kaldığı gözüküyor. Bunu düzeltebiliyorlar mı yoksa iade mi etmem gerek?
Nereden aldınız?
Bana kollar için 12 ay olduğunu söylemişlerdi. Fakat uzun zaman oldu. Belki değişmiş olabilir. Görüşebilirsiniz.
Yanlış biliyor olabilirim ama Türkiye’de elektronik aletlerin garantisi en az 2 yıl olmak zorunda diye biliyorum.Bana kollar için 12 ay olduğunu söylemişlerdi. Fakat uzun zaman oldu. Belki değişmiş olabilir. Görüşebilirsiniz.
Evet öyle.Yanlış biliyor olabilirim ama Türkiye’de elektronik aletlerin garantisi en az 2 yıl olmak zorunda diye biliyorum.
Desteğe nereden yazıyoruz, bulamadım da.Bu yaz bende Hepsiburada'dan satın almıştım. Süreyi kontrol ettiğimde 17-18 ay garantisi var diye gözüküyordu. Sonra desteğe yazdım ve fatura resmi istediler. Bunu attıktan sonra 24 ay olarak güncellediler. Yurt dışından alınmaysa sanırım garanti süreleri 3 ay ya da 12 ay olarak değişiyor. Resmi Microsoft Türkiye garantili ise hepsi 24 ay garantili oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.