Sıfır Xbox Controller garanti süresi 15 ay olarak görünüyor

myrbdcv

Kilopat
Bugün sıfır aldığım Xbox Controller cihazın garanti süresini sorguladığımda 24 ay olması gerekirken 15 ay kaldığı gözüküyor. Bunu düzeltebiliyorlar mı yoksa iade mi etmem gerek?

Nereden aldınız?

Bugün sıfır aldığım Xbox Controller cihazın garanti süresini sorguladığımda 24 ay olması gerekirken 15 ay kaldığı gözüküyor. Bunu düzeltebiliyorlar mı yoksa iade mi etmem gerek?

Microsoft destek ile yazışırsan düzeltirler. Senden fatura örneği isterler sadece.

Bana kollar için 12 ay olduğunu söylemişlerdi. Fakat uzun zaman oldu. Belki değişmiş olabilir. Görüşebilirsiniz.

Bana kollar için 12 ay olduğunu söylemişlerdi. Fakat uzun zaman oldu. Belki değişmiş olabilir. Görüşebilirsiniz.

Bu yaz bende Hepsiburada'dan satın almıştım. Süreyi kontrol ettiğimde 17-18 ay garantisi var diye gözüküyordu. Sonra desteğe yazdım ve fatura resmi istediler. Bunu attıktan sonra 24 ay olarak güncellediler. Yurt dışından alınmaysa sanırım garanti süreleri 3 ay ya da 12 ay olarak değişiyor. Resmi Microsoft Türkiye garantili ise hepsi 24 ay garantili oluyor.

Yanlış biliyor olabilirim ama Türkiye’de elektronik aletlerin garantisi en az 2 yıl olmak zorunda diye biliyorum.

Desteğe nereden yazıyoruz, bulamadım da.

Microsoft bana böyle demişti. Dediğim gibi uzun zaman oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…