Sıfır Xbox kolun garantisi bitmiş

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Ürün daha bugün elime ulaştı. Orijinal mi diye bakarken ürünün garantisinin bittiğini fark ettim. Neden böyle? Ben daha yeni aldım ürünü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-10 210334.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 51
Aldığınız yerin müşteri hizmetlerine söyleyin durumu.

Ürünü satın aldığınız müşteri hizmetlerine ve Microsoft Destek ekibine durumu bildirin.

Microsoft'luk bir durum yok. Demek ki kol kaç yıldır satılmamış.

Haklısınız Sayın Ferid Bey. Tarihe bakıldığında Konuyu açan arkadaşımızın Satın almış Olduğu Xbox Kol Kullanılmış olabilir, ancak Mağazadan aldıysa Mağazanın Müşteri hizmetlerinden yardım alması mantıklı.

Benzer bir durum başıma gelmişti. Microsoft müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlatıyorsunuz. Sizden faturanızı istiyor. Faturayla aynı tarihli olarak 1 yıllık garanti başlatıyor. Ben de Series S almıştım geçen sene. Gamepad seri numarasını girdiğimde garantisi benim alımımdan 3 ay önce başlamış olarak gözüküyordu. Faturamı mail olarak istediler. Sonrasında faturamla aynı tarihli olarak 1 senelik Microsoft garantisini görüntülemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…