Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 1 Eylül 2023 #21 JamesHetfield0 dedi: Peki internetten ürünü alınca garantisi başlıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kutu açılana kadar başlamaz.
JamesHetfield0 dedi: Peki internetten ürünü alınca garantisi başlıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kutu açılana kadar başlamaz.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Eylül 2023 #22 JamesHetfield0 dedi: Peki internetten ürünü alınca garantisi başlıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim gibi dandik bir satıcıdan alırsanız sıkıntı çıkabilir. Onun dışında başlamaz, başlamış olursa büyük ihtimalle 2. Eldir. Teknodeposu satıcısını öneriyorum.
JamesHetfield0 dedi: Peki internetten ürünü alınca garantisi başlıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim gibi dandik bir satıcıdan alırsanız sıkıntı çıkabilir. Onun dışında başlamaz, başlamış olursa büyük ihtimalle 2. Eldir. Teknodeposu satıcısını öneriyorum.