O Orxanhd Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 33 7 Mart 2024 #1 Merhaba. Yeni Xiaomi pad 6 tablet aldım. Kutusunu kendim açtım. Tableti açtığımda ekranda standart uygulamalar açıldı. Kurulum ekranı açılmadı. Tabletin kullanılmış olduğunu düşünüyorum. Kullanılmış veya yeni olduğunu nasıl test edebilirim?
Merhaba. Yeni Xiaomi pad 6 tablet aldım. Kutusunu kendim açtım. Tableti açtığımda ekranda standart uygulamalar açıldı. Kurulum ekranı açılmadı. Tabletin kullanılmış olduğunu düşünüyorum. Kullanılmış veya yeni olduğunu nasıl test edebilirim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #2 Kurulum ekranı olmadan direk gelemez.
O Orxanhd Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 33 7 Mart 2024 #3 cumali_032 dedi: Kurulum ekranı olmadan direk gelemez. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekrani olmadan açıldı. Satıcı ile konuştum. Tabletin yeni olduğunu söyledi. Kendim nasıl kontröl edebilirim?
cumali_032 dedi: Kurulum ekranı olmadan direk gelemez. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekrani olmadan açıldı. Satıcı ile konuştum. Tabletin yeni olduğunu söyledi. Kendim nasıl kontröl edebilirim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 Orxanhd dedi: Kurulum ekrani olmadan açıldı. Satıcı ile konuştum. Tabletin yeni olduğunu söyledi. Kendim nasıl kontröl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Onun yolu yok. Hangi satıcıdan aldınız? Koşulsuz iade varsa iade edin, ama sıfır üründe kurulum ekranı çıkması lazım. Jelatin 0 değil mi?
Orxanhd dedi: Kurulum ekrani olmadan açıldı. Satıcı ile konuştum. Tabletin yeni olduğunu söyledi. Kendim nasıl kontröl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Onun yolu yok. Hangi satıcıdan aldınız? Koşulsuz iade varsa iade edin, ama sıfır üründe kurulum ekranı çıkması lazım. Jelatin 0 değil mi?
O Orxanhd Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 33 7 Mart 2024 #5 Pad 6 modelinde jelatin yok. Kurulu olması sorun değil sadece yeni olmasını öyrenmek istiyorum.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 Orxanhd dedi: Pad 6 modelinde jelatin yok. Kurulu olması sorun değil sadece yeni olmasını öyrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız?
Orxanhd dedi: Pad 6 modelinde jelatin yok. Kurulu olması sorun değil sadece yeni olmasını öyrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız?