Sıfır Zotac 1660 Super AMP ederi nedir?

Yanlış anlamayın ama stoktan dibine kadar faydalanmaya çalışıyorsunuz.
2400 TL'ye almışsınız 4000 diyorsunuz.
3000TL'ye koyun en uygunu bu olacaktır.

Bir arkadaşım arıyordu 1660S fakat çok nankörlük yaptığı için yardımcı olmaktan vazgeçtim.

Kaça aldıysanız o fiyata koyun.

Böyle bir mantık var mi ya? O zaman dolar alanlarda kaça aldıysa o fiyata koysun dolar degerlenince.
Bana sorarsan üstat sahibinden Letgo gibi sitelere bak, oradaki fiyatlara göre koy. Zaten o sitelerde genelde hangi fiyatlara talep ediliyorsa o fiyatlar yazılıyor.

Hocam göndermediler ürünü stokta kalmamış bende iptal ettim. O yukardaki elemanda troll muhtemelen takmayın onu siz.

Bana sorarsan üstat sahibinden Letgo gibi sitelere bak, oradaki fiyatlara göre koy.
Sonrasında "Niye fiyatlar bu kadar yüksek?" demeyiniz Piyasayı biz kendimiz yükseltiyoruz...
O yukardaki elemanda troll muhtemelen takmayın onu siz.
Siz öneri istediniz, ben de önerimi yaptım. Bir trollük göremiyorum, eğer troll olduğumu düşünüyorsanız raporlayabilirsiniz

Piyasayı arz talep dengesi yükseltir. Bir ürün stokta olmadığı halde 100 kişiye lazımsa, en yüksek parayı veren alır. Manuplasyon ayrı bir şeydir, arz talep dengesiyle manuplasyonu karıştırmayalım.

Hocam kusura bakmayın ama verdiğiniz tavsiyenin bana hiç faydası yok böyle tavsiyelerinizi kendinize saklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…