efesz Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 10400F işlemcime uygun ekran kartı bakıyorum ikisi de aynı fiyat 6bin TL sizce hangısı daha mantıklı veya İstanbul cıvarında bu fıyatlara ıslemcıme uygun 2.el ekran kartı bulabılır mısınız?
10400F işlemcime uygun ekran kartı bakıyorum ikisi de aynı fiyat 6bin TL sizce hangısı daha mantıklı veya İstanbul cıvarında bu fıyatlara ıslemcıme uygun 2.el ekran kartı bulabılır mısınız?
P Pandoraxx Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 189 4 Eylül 2024 #2 İkisi de ikinci el ekran kartı sonuçta. XT sağlamsa arasında iyi performans farkı var ben olsam XT alırdım.
İkisi de ikinci el ekran kartı sonuçta. XT sağlamsa arasında iyi performans farkı var ben olsam XT alırdım.
efesz Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Pandoraxx dedi: İkisi de ikinci el ekran kartı sonuçta. XT sağlamsa arasında iyi performans farkı var ben olsam XT alırdım. Genişletmek için tıkla... Ama normal 6600 olanın 1.5yıl garantısı var.
Pandoraxx dedi: İkisi de ikinci el ekran kartı sonuçta. XT sağlamsa arasında iyi performans farkı var ben olsam XT alırdım. Genişletmek için tıkla... Ama normal 6600 olanın 1.5yıl garantısı var.
lukitas716 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 Çok takılma bence. XT olanı test edebileceksen ve sağlamsa onu al.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 OCCT ve FurMark testleri yapın. Kartın kozmetiğine özellikle arka kapakta vidalara ve güvenlik etiketine bakın. Bunlarda sorun yoksa XT modelini alin.
OCCT ve FurMark testleri yapın. Kartın kozmetiğine özellikle arka kapakta vidalara ve güvenlik etiketine bakın. Bunlarda sorun yoksa XT modelini alin.
efesz Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #6 Aytemiz dedi: OCCT ve FurMark testleri yapın. Kartın kozmetiğine özellikle arka kapakta vidalara ve güvenlik etiketine bakın. Bunlarda sorun yoksa XT modelini alin. Genişletmek için tıkla... OCCT testı nedır hocam.
Aytemiz dedi: OCCT ve FurMark testleri yapın. Kartın kozmetiğine özellikle arka kapakta vidalara ve güvenlik etiketine bakın. Bunlarda sorun yoksa XT modelini alin. Genişletmek için tıkla... OCCT testı nedır hocam.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #7 efesz dedi: OCCT testı nedır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam FurMark gibi ekran kartını yüke sokan bir program. Internette arastirabilirsiniz nasıl yapıldığına.
efesz dedi: OCCT testı nedır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam FurMark gibi ekran kartını yüke sokan bir program. Internette arastirabilirsiniz nasıl yapıldığına.