Sıfırdan 1 senede TYT 110 AYT 95 net yapılır mı?

Night_Mare

Hectopat
Daha fazla  
Yani daha 1 senem var 11 yeni bitti.
10 ve 11 benim için çok boş geçti farkindayim ama sormak istedim.
Neredeyse 0'dan başlayacağım.
Düzenli olarak çalışarak TYT 110 AYT 95 netleri görebilir miyim?

AYT de 95 net yapmak çok zor mu yani imkansız mi? 0'dan başlayacağım için hiçbir bilgim yok bu yazı sadece 3 ay boyunca TYT'yi bitirmeye adayacagim.
Test kitaplarını hazırladım yakında sipariş vereceğim 3 ay boyunca sadece TYT çalışıp.
Daha sonra TYT + AYT çalışarak TYT 110 AYT 95 netler gorulur mu yoksa bu bir hayal mi?

Açıkçası hedef 30K alti yazılım istiyorum 30K'nin üstündekiler pek iyi üniversiteler gibi gelmediler bana.
(OBP puanım tahmini 67 kusurlerde yani çok geri atacak 5K tuttursam 10'a atıyor 20 tuttursam 35'e atıyor tahmini bir tik umitsizlesmeye başladım daha başlamadan)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen emek verirsen neden olmasın? Emek verip çalıştığın sürece yapamayacağın şey yok.

Sınavdan o kadar uzaksın ki

Yazılım sayısal, sayısal AYT 80 soru.

Ayrıca 110 TYT +75 AYT ile 30K çok çok kötü bir sıralama. İlk 2-3K içinde oynarsın ki şuanlı tabloya bakmanın da mânası yok. Geçen seneki 2023 AYT über kolaydı.

30 bine 1 sene de girersin, tek söyleyebileceğim o.

Hocam türkceden baslayin once ve AYT 80 soru.

Diyosun da kral OBP 67.
Kral internetteki hesplamalar maça bu kadar oluyor.
Yazılım ilk 1K isteyen bir şey değil en iyi yazılım Bahçeşehir Üniversitesi oda 6900 kusurlu istiyor.
7K için ne kadar net yapmam lazım.
67 OBP'yi baz alarak.

Yani her çalismaya basliyorum diyen hesap yapiyor TYT 100 net yapsam oradan buradan AYT 40 net yapsam diye. Ama gorundugu kadar kolay degil. Internette arastir YKS sinavini. Denemeleri bol tut. Her gün paragrafi ihmal etme vs.

YÖK Atlas net sihirbazından istediğin üniversiteye giren son kişi kaç net yapmış görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…