12.sınıfa geçtim ve TYT AYT hiç bilmiyorum sizce TYT halledilir mi ben yabancı dil okuyorum. Belirttiğim gibi cevaplarsanız sevinirim ve turizm rehberliği düşünüyorum(otelde vesaire)
1 yıl fazla bile, düzenli çalışırsan 3 ayda TYT'yi halledersin.
Düzenleme: Daha önce çalışmadığınızı ve bir düzen oturtmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da işin içine katarsak en kötü ihtimalle 5-6 ayda TYT'yi yalayıp yutarsınız.
1 yıl fazla bile, düzenli çalışırsan 3 ayda TYT'yi halledersin.
Düzenleme: Daha önce çalışmadığınızı ve bir düzen oturtmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da işin içine katarsak en kötü ihtimalle 5-6 ayda TYT'yi yalayıp yutarsınız.
Bitirmekten kastımız fullemek sanıyorsan yanılıyorsun.Bitirmek derken konuları bitirmek anlamında diyoruz artık TYT'ye o 3 aydan sonra çalışmayın anlamında dediğimizi mi düşünüyorsun? O süreçten sonra konular biter bol bol soru ve deneme pratiği yapılır ondan sonra TYT tamamlanmış olur.
Bitirmekten kastımız fullemek sanıyorsan yanılıyorsun.Bitirmek derken konuları bitirmek anlamında diyoruz artık TYT'ye o 3 aydan sonra çalışmayın anlamında dediğimizi mi düşünüyorsun? O süreçten sonra konular biter bol bol soru ve deneme pratiği yapılır ondan sonra TYT tamamlanmış olur.
Ya altyapı derken ilkokul altyapısından mı bahsediyorsun kardeşim en geç 4 aya biter o TYT konuları.Yarım yamalak falan da bitmez eğer disiplinli ve sıkı bir şekilde çalışırsa gayette yalayıp yutar.Napacak 6-7 ay TYT mi çalışacak?