Sıfırdan 8,5 ayda derece yapmak mümkün mü?

lordeexxx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, şu an neredeyse sıfır seviyesindeyim TYT netlerim aşağıda AYT hiç yok. Sizce nasıl bir strateji izleyip bu kalan sürede derece yapabilirim. Matematikte 10 EKIM-10 Kasım arası ilk 12 konu+problemler bitirsem (fonskiyonları az çok biliyorum fasikül çözdüm ama eksik yerlerde var tekrar edeceğim) 10 Kasım'dan sonra da AYT matematik başlayıp 15 Mart civarına kadar onu götürsem nasıl olur? Diğer dersler için de TYT'yi 7 haftada yani 1 aralığa kadar bitirip sonrasında AYT'sine başlamak istiyorum. Bu matematik dışındaki dersler için de 1 Aralık-1 Nisan arası AYT çalışması olacak. Tabii bu AYT ve TYT sürecinde düzenli branş denemeleri ve genel denemeler çözeceğim. Nisandan sonra yani AYT'yi de bitirince düzenli tekrar ve deneme çözümüne geçmek istiyorum. Nasıl plan sizce?

TYT netlerim:

Türkçe: 33 (dil bilgisi hiç çalışmadım)
Sosyal: 12 (hiç çalışmadım)
Matematik: 6
Fen: 6

TYT hiç çalışma bence AYT odaklan, TYT konularını sadece tekrar et TYT netleri zamanla artıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sıfırım TYT sayısalda hiç çalışmadan konuyu bilmeden nasıl tekrar edeceğim.
Sayısalcı olduğunu düşünmüştüm AYT sayısalına çalışırsan TYT sayısalını halledersin diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısalcı olduğunu düşünmüştüm AYT sayısalına çalışırsan TYT sayısalını halledersin diye düşünüyorum.

Evet sayısalcıyım. Yani şunu anlamadım ben TYT temeli atmadan AYT girip nasıl TYT öğreneceğim. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…