Yaparsın. TYT fendeki bağlantılı konuları sağlam oturtman lazım ama başta. Fizikte kuvvet hareket, kimyada mol ve kimyasal türler arası etkileşimler gibi konuları iyice yerleştirdiğinden emin ol. Bunlar olmadan sağlam ilerlemen zor. Beğendiğin hocalarının video ders kitaplarını al ve konuları soru bankası ile birlikte götür.
Hangi konuyu ne zaman bitireceğini planla. Ben şubat ayında AYT fene ilk başladığım zaman hiçbir şey bilmediğim için çok gözümde büyütüyordum fakat düzgün planlama ile konuları erkenden bitirebildim. Evde olduğun için 2 soru bankası ile ilerletmen de mümkün eğer böyle yaparsan hedefinin çok daha üstünde bir net bile yapabilirsin. Tabii önerim daha erken AYT başlaman, daha rahat bir şekilde ilerlersin ve eksiklerini görmek için daha çok vaktin olur. Ocak ayında başlarsan da istediğin netleri yaparsın çok yüksek ihtimalle ama vaktin varsa ertelemene gerek yok. Yukarıdaki arkadaşa ocak ayını önermemin nedeni TYT temelinin zayıf olması ama senin halihazırda TYT konuların bittiyse hiç ertelemenin luzmu yok.