Sıfırdan 80 günde eşit ağırlıkta ilk 100 bin yapılır mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce yapılır mı? Ders çalıma süresi +10 üzeri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce yapılır mı? Ders çalıma süresi +10 üzeri.

Hocam kimse sizin adiniza yapilir veya yapilmaz diyemez.

Temeliniz saglam mi? Oturup cogu seye sifirdan mi baslayacaksiniz?
Her şeye sifirdan baslayip yapamazsiniz.
Temeliniz saglamsa yaparsiniz.

Temel sağlam. Hocam matematik temelim yoktu bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına bitirip temelimi oluşturdum, yanına 345, ilac, 3d ve Miray yayınları olmak üzere 4 tane tyt matematik soru bankasını aldım sırasıyla çözeceğim aksine 55 günde tyt matematik kampına da başlayacağım.

Hocam ben o kamplari kesinlikle tavsiye etmiyorum tamamen zaman kaybi gibi geliyor bana. Matematik temeliniz gercekten 0 ise 10 gunluk bir kamp ile attiginiz temel saglam degildir. Eger ilk seneniz ise mezuna birakin seneye sinava girecekmis gibi hazirlanmaya baslayin cok cok rahat 20-30k siralama hatta daha iyi bir siralama bile yaparsiniz EA'dan

10 günde temeli atarsın da sağlamlık kafa karıştırır bende öyle diyordum da 345 ve problemlerin ilacı çözünce öyle olmadığını anladım 55 günlük kampta problemlere ağırlık ver.

0'dan başlasa da yetişir. İlk 100 binden bahsediyoruz.

Zannetmiyorum. 100.000 bile olsa hatırısayılır bir net yapması gerek, arkadaş matematik temelinin 0 olduğunu söylemiş.
Hayır hocam, şuan tyt matematik konularını anlayabilir hatta çözebilir hale geldim matematiğe bakış açım değişti kamp sayesinde. Yani matematiğim sıfır değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…