Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #11 Priviyet Putin dedi: Zannetmiyorum. 100.000 bile olsa hatırısayılır bir net yapması gerek, arkadaş matematik temelinin 0 olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 net ikisinden de yeterli.
Priviyet Putin dedi: Zannetmiyorum. 100.000 bile olsa hatırısayılır bir net yapması gerek, arkadaş matematik temelinin 0 olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 net ikisinden de yeterli.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #12 ballisthenos dedi: Hayır hocam, şu an TYT matematik konularını anlayabilir hatta çözebilir hale geldim matematiğe bakış açım değişti kamp sayesinde. Yani matematiğim sıfır değil. Genişletmek için tıkla... Kolay soruları yapabiliyor olman lazım ÖSYM tarzı zorluyor seni büyük ihtimal 345 tavsiye ederim.
ballisthenos dedi: Hayır hocam, şu an TYT matematik konularını anlayabilir hatta çözebilir hale geldim matematiğe bakış açım değişti kamp sayesinde. Yani matematiğim sıfır değil. Genişletmek için tıkla... Kolay soruları yapabiliyor olman lazım ÖSYM tarzı zorluyor seni büyük ihtimal 345 tavsiye ederim.