Sıfırdan AYT başlanır mı?

Samet17011

Hectopat
Arkadaşlar selam.

23 yaşındayım ve liseyi yıllar önce açık öğretimle bitirdim. Bu sene hayatımda ilk defa YKS sınavına gireceğim. Normalde istediğim 2 senelik sağlık bölümlerinden biriydi. Yıllar sonra ilk defa ders çalışmaya başladım ve 1 aylık süreçte TYT netlerimi 20'den 65 üstüne çıkarmaya başladım.

Bugün arkadaşımın önerisiyle seneye AYT sınavına girmek gibi bir fikir oluştu bende.

Sizce önümüzdeki yıla kadar bu şekilde düzenli bir çalışma ile AYT sayısalda iyi bir derece yapma şansım var mı?

Fikirleriniz benim için çok değerli arkadaşlar, şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca 1 sene var profesör olursun o sürede.

Kaçıncı şu konunun açılışı artık sıkılmadınız mı gerçekten ya? Dur cevap vereyim yok yapamazsın. Bunu biz nereden bilelim dostum çalışırsan yaparsın çalışmazsan yapamazsın bu kadar basit.

Hocam kimse anasının karnından AYT bilgileri ile doğmadı tabii ki yaparsın. Ben de 0'dan başlayarak 50 netlere ulaştım AYT'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…