Sıfırdan AYT sayısal 50 bin yapılır mı?

1 sene her gün düzenli +10 saatlik çalışma ile daha iyisi bile yapılır. Ama işte bugüne kadar yatmış ders çalışmayı bilmeyen biri bunu yapabilir mi bilemem. Yoksa lise ve YKS müfredatının herhangi bir ağırlığı yok. Hepsi çalışılırsa yapılabilecek konulardan oluşuyor.

Her gün 10 saat falan çalışamaz onu geçelim bir kere zaten 50k yapanlarda 10 saat çalışarak yapmıyor o sıralamayı verimli şekilde günlük 6 saat çalışma gayet yeter ben 6 saat ile 5K yaptım ama son sene değil hemen hemen eğitim hayatımın her gününde 6 saat çalışarak yaptım.

Hocam Yumurta kapıya dayanınca çok güzel yapılıyor. Her gün 10 saatte çalışılıyor. Zaten lisede düzenli çalışmış adamın bu saatleri görmesine gerek kalmıyor ama sıfır olan biri 10 saatte çalışması lazım 12-13 saatte ne kadar çalışabiliyorsa o kadar. Yoksa hiç girmesin bu işlere. Az çalışayım ama verimli çalışayım diye bir şey yok. 1 seneye sığdıracaksa uyku yemek dışında sadece ders çalışması lazım yoksa imkanı yok. Ama 3 senede çalışılması gereken bir müfredat yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…