"Sıfırdan C++ ve Programlama Öğrenin!" kursu nasıldır?

627848

Decapat
Arkadaşlar ben C# VB.NET dillerinde istediğimi yapabilecek bir bilgiye sahibim 5 yıldır.
Mesela stok takip yazılımı, işte makro yazılımı, program indirme, chat vs hepsini yapabilirim. Tabii ki 1 günde değil bazı süreleri var.
Fakat nasıl yapılacağını WinAPI kullanmayı biliyorum.

Fakat C# hem kırılmaya müsait ve gereksiz yer kapladığı için aslında C++'a çevrildiği gibi vesaire vesaire.
Ben C++ öğrenmek istiyorum, tabii şu an C++ yazamam ama kolayca editlerim biraz bilgim var, ufak düzeyde.
Bazıları bu kursu övüyor https://www.udemy.com/course/c-ve-programlama-kursu/
Acaba değer mi 500TL'ye? Önereceğiniz bir şeyler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol senin bildiğin C++'tan fazlasını öğretmeyecektir o kurs. Türkiye'de C++ bilen kişi sayısı çok az, çoğu bildiğini zanneden kişi aslında sınıflara sahip değişik bir C dilinde program yazıyor. Bu yüzden Türkçe eğitimlere başvurmak bu konuda doğru değil.

İngilizcem var derdimi anlatacak kadar fakat ingilizce eğitim kurslarını anlayamıyorum maalesef. Türkçe gerek giriş için zaten gerisini ben hallederim.

Değmez, class yok, template yok, move semantic yok vs vs.. C++ ile ilgili hiçbir şey yok. Önerim var tabii ki learncpp.com ve cppreference.com
Synatixi bilmiyorum bilsem o bana yeter zaten c# ta biliyorum baya direk kafama göre port scann yazabilirim powershell açabilirim hakimim, fakat c++ synatixi bilmiyorum mantıgını. Kavrasam gerisi basit türkçeye çevirerek bildiğim ingilizceyle ben onu geliştiririm.

C++ ve C#'ın syntaxi neredeyse aynı birkaç güne öğrenirsin, kursa para vermene gerek yok.

Öncelikle belirteyim kursun içeriğiyle ilgili bilgim yok fakat başka bir konuya değinmek istiyorum. Kurs sizde 500 TL mi gözüküyor? Farklı hesaplardan giriş yapıp, fiyatına birde öyle bakar mısınız? Örneğin bende 85 TL gözüküyor.

Aynen bütün kurslara indirim gelmiş bende aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…