Öncelikle herkese merhaba, bu forumdaki ilk açtığım konu olacak forumun kitlesi hakkında çok bir bilgi sahibi değilim bu nedenden ötürü bu soruyu sormamı mazur görün daha önce başlıklar açıldı yine neden açıyorsun diyebilirsiniz ancak benim sorularım biraz farklı birçok başlığı inceledim tam cevap bulamadım bu yüzden bilgisi olan biri yanıt verirse sevinirim öncelikle ben 12.sınıfa kadar çok mükemmel bir temel ile gelmedim güzel sanatlar lisesi okudum ve hedefim müzisyen olmaktı ancak günümüz şartlarında buna istemediğime karar verdim malum bizim okulda bir Anadolu da ya da Fen lisesinde gösterilen dersler ağırlıklı olarak gösterilmiyordu sanat dersleri ağırlıkta gösteriliyordu ben de genel olarak çalışmayan bir öğrenciydim ve eksik kaldım bu döneme kadar şimdi sınav yılı geldi çattı ve hedeflerim var hayliyle çalışmak durumundayım sıfırdan başlayarak çalışmayı düşünüyorum her neyse asıl soruya ve konuya gelecek olursam sıfırdan başlayan biri bu TYT-AYT konularını ne kadar sürede oturtabilir hangi dersin hangi konusuna ne kadar süre vermelidir? Hangi aralarla nasıl bir tekrar sistemi oluşturmalı ilk denemesini ne zaman çözmeli bu tarz sorulara cevap arıyorum konu hakkında ileri düzey bilgisi olan deneyimli insanlar yazsın yazmak için yazan sallayan ya da linç etmek için dalga geçmek amaçlı yazan kişileri görmezden gelip engelleyeceğimi ifade etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.