Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlanır?

kusakabe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 12. sınıf öğrencisiyim ve bu sene sınavım var ama dersler hakkında en ufak bir bilgim yok.

Ben 9. sınıftan itibaren stajyer olarak çalışmaya başladım (1 gün okul, 4 gün iş olarak) ve bu yüzden derslerden epeyce uzağım. Hatta şöyle söyleyeyim, tam sayılar, negatif sayıları yeni öğrendim çünkü bizim okulumuz 1 gün olduğu için hocalar falan fazla sallamıyor.

O yüzden derslerde çok geriyim ve kendime yeni hedef koydum. Ders çalışmaya başlamak istiyorum, nereden başlamalıyım, sıfırdan hangi kaynaklara bakayım?

Ve şunu da söylemem gerekirse sadece matematik değil, diğer tüm derslerde de bir o kadar kötüyüm. Yardım edebilir misiniz, bana fikir verir misiniz?

Matematiğin sıfırsa eğer en baştan almak gerekir ve çok fazla çalışmalısın.

Antrenmanlarla Matematik 1 sonra 2,
Karekök matematik sıfır,

Bunlar matematiğe başlamak için en idealidir. Anlayarak bitirmeye çalış.
Normalde korsan yasak tabi ki ama ekonomi belli bir kitap 400 - 500 lira olmuş. Eğer ararsan internette bunların PDF'lerini de bulabilirsin.

Antrenmanlarla Matematik önermiyorum, kendim çözdüm ve bitirdim, konu anlatımı olmadan mutlak değer vb konuları anlamak inanılmaz zor. Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı + acil matematiğin ilacı öneririm.

Merhaba sevgili kardeşim. Antrenmanlarla matematik kitabı seni araştırmaya ve düşünmeye iterek matematiği kendin çözmen için uğraştırır sana temeli verir düşüne düşüne geliştirirsin ki bu hayatının ilerleyen dönemlerinde sana yardımcı olur.

yaşım 25 öyle ahım şahım matematik bilgim yok lise yıllarından beri üşeniyorum öğrenmeye. Lise yıllarımda matematik notlarım 60-80 arası oldu hep fakat YKS de 1-2 net dışında çıkarmadım çünkü üşendim ve üniversiteyi başka şehirde okuyacak durumum olmadığı için çokta takmadım açıkçası sınavı.

Fakat Antrenmanlarla matematik serisini bitirdikten sonra kesinlikle 10 nete çıkarırsın.

Bizim zamanımızda öyle çok fazla tercih edilebilecek kitap yoktu veya ben çok fazla üzerinde durmadım. zaten sevmezdim test çözmeyi fln saçmalık geliyor bana.

Fakat Antremanlarla matematik serisi biçilmiş kaftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…