Sıfırdan drone eğitimi almak

Drone hakkında bilgim yok arkadaşlar ama öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım? Tavsiyeler verir misiniz hedefim şimdilik kameralı drone ile videolar çekmek.

Eğer hobi olarak kendi kendinize öğrenmek ve kullanmak istiyorsanız önce basit olanlarla bir başlayın çünkü muhtemelen düşüreceksiniz sağa sola çarpacaksınız. Temel kontrolleri öğrendikten sonra daha iyi bir cihaza geçersiniz. Bu işi profesyonelce yapmak istiyorsanız o zaman kursa gidin zaten orada öğrenirsiniz.

Abartmışlar çocuk oyuncağı gibi bir şey. Ben dji mavic mini aldım hiç bir yere vurmadan öğrendim.

Zaten dji mavic mini modellerinde ehliyet gerekmiyor. Ek olarak korumalık la birlikte geldiği için öğrenene kadar korumalik takılı uçarsınız.

Sadece şu dandik markaları almayın, çok üzer bim A101 de veya teknosa da satılan 2 3 bin liralık şeylerden bahsediyorum.

Öncelikle drone kullanma lisansı alman gerek. İHA 1'den İHA 5'e kadar belgeler var.
Uçurmayı öğrenmek için kurs falan gerekmiyor, DJI gibi iyi marka alırsan stabil ve rahat uçurursun. Gidip 500 TL'ye alacağın dronelar ile keyif bile almazsın.

Uçurdukça yeteneğin gelişecektir. Ben kendi yaptığım droneları kullanıyordum. Bence en iyi onlar oluyor.

Ayrıca artık drone uçurmak için konum bilgileriyle izin belgesi alman gerek.

Abartmışlar çocuk oyuncağı gibi bir şey. Ben dji mavic mini aldım hiç bir yere vurmadan öğrendim.

Zaten dji mavic mini modellerinde ehliyet gerekmiyor. Ek olarak korumalık la birlikte geldiği için öğrenene kadar korumalik takılı uçarsınız.

Sadece şu dandik markaları almayın, çok üzer bim A101 de veya teknosa da satılan 2 3 bin liralık şeylerden bahsediyorum.
Hocam başta iş için değilde öğrenmek amacıyla olduğu için maliyeti ne olur bize bir Drone fiyatı?

Öncelikle drone kullanma lisansı alman gerek. İHA 1'den İHA 5'e kadar belgeler var.
Uçurmayı öğrenmek için kurs falan gerekmiyor, DJI gibi iyi marka alırsan stabil ve rahat uçurursun. Gidip 500 TL'ye alacağın dronelar ile keyif bile almazsın.

Uçurdukça yeteneğin gelişecektir. Ben kendi yaptığım droneları kullanıyordum. Bence en iyi onlar oluyor.

Ayrıca artık drone uçurmak için konum bilgileriyle izin belgesi alman gerek.
Hocam bi ara E devletten amatör ehliyet almıştım online olarak o iş görüyor mu?
Birde köy yerimiz var oralarda izinsiz öğrenmem mümkün değil mi?

Hocam başta iş için değilde öğrenmek amacıyla olduğu için maliyeti ne olur bize bir Drone fiyatı?

Hocam bi ara E devletten amatör ehliyet almıştım online olarak o iş görüyor mu?
Birde köy yerimiz var oralarda izinsiz öğrenmem mümkün değil mi?
Sınava girip aldıysan evet onlardan bahsediyorum. Köy de olsa şehirde izin alman gerek. İnternet sitesi var girip uçuracağın yeri falan seçip onay verilmesini bekliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı