Merhabalar geçen ay 30. yaşıma girdim. Ailem kazada rahmetli oldu ve miras kaldı hemen bulunduğum il olan Edirne'den ev aldım 1+1 elimde bir miktar para var ekstaradan aylık 7K gelirim var sizlerin tavsiyesini almak istiyorum. Bir evde bulunan temel her şeye ihtiyacım var.
İlk olarak çamaşır makinesi kurutmalı: 9146 YK
Smart TV: https://www.hepsiburada.com/vestel-...art-led-tv-p-HBV00000PJVIM?magaza=Hepsiburada
Oturma grubu: Bianco Midi Koltuk Takımı - Su Yeşili - Modalife Mobilya - Oturma Grubu
Yatak: Visco Moon Tek Kişilik Yatak Seti - Modalife Mobilya - Yatak / Baza / Başlık
Gardırop: ARS GRUP GARDROP 6 KAPAKLI YATAK DOLABI ELBİSE DOLABI GARDOLAP Fiyatları ve Özellikleri
Buzdolabı: 260364 MI
Bulaşık makinesine gerek olmadığını düşünüyorum ama sizce gerekli mi?
Bunları hepsi 20 bin 788 TL yapıyor. ( Mutfak malzemeleri dahil değil tencere tava çatal kaşık vs alacağım )
Eski bilgisayarımında emekliye aylırmasıyla zaten bir bilgisayar alacaktım:
www.itopya.com
Kasayı Delta RGB yaptım fiyatı 9896 TL.
Bu da monitör:
www.itopya.com
2119 TL.
Burası toplam 12 bin TL tuttu ( klavye mouse kulaklık için ekstaradan bütçe ayırdım)
Yemek masasını ve bilgisayar masasını mağazadan aldım onlarda toplam 5 bin TL tuttu.
Hazır bunları almışken bir de araba alayım dedim:
Yakıt ekonomisi benim için önemli olduğu için bir tane egea 1.3 dizel almak istiyorum.
www.sahibinden.com
Benim de alacaklarımla beraber hepsi 230 bin TL tutuyor gözden kaçan bir şey olabilir bir eve neler lazımdır hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İlk olarak çamaşır makinesi kurutmalı: 9146 YK
Smart TV: https://www.hepsiburada.com/vestel-...art-led-tv-p-HBV00000PJVIM?magaza=Hepsiburada
Oturma grubu: Bianco Midi Koltuk Takımı - Su Yeşili - Modalife Mobilya - Oturma Grubu
Yatak: Visco Moon Tek Kişilik Yatak Seti - Modalife Mobilya - Yatak / Baza / Başlık
Gardırop: ARS GRUP GARDROP 6 KAPAKLI YATAK DOLABI ELBİSE DOLABI GARDOLAP Fiyatları ve Özellikleri
Buzdolabı: 260364 MI
Bulaşık makinesine gerek olmadığını düşünüyorum ama sizce gerekli mi?
Bunları hepsi 20 bin 788 TL yapıyor. ( Mutfak malzemeleri dahil değil tencere tava çatal kaşık vs alacağım )
Eski bilgisayarımında emekliye aylırmasıyla zaten bir bilgisayar alacaktım:
WTCN-CARRY/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
WTCN-CARRY/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile WTCN-CARRY ITOPYA'da.

Kasayı Delta RGB yaptım fiyatı 9896 TL.
Bu da monitör:
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.

2119 TL.
Burası toplam 12 bin TL tuttu ( klavye mouse kulaklık için ekstaradan bütçe ayırdım)
Yemek masasını ve bilgisayar masasını mağazadan aldım onlarda toplam 5 bin TL tuttu.
Hazır bunları almışken bir de araba alayım dedim:
Yakıt ekonomisi benim için önemli olduğu için bir tane egea 1.3 dizel almak istiyorum.
Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
Benim de alacaklarımla beraber hepsi 230 bin TL tutuyor gözden kaçan bir şey olabilir bir eve neler lazımdır hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: