thatif Centipat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 50 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2021 #1 Sıfırdan en temelden geometri için ne yapmalıyım, nasıl çalışmalıyım yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey bilmiyorum. Hipotenüs dışına.
Sıfırdan en temelden geometri için ne yapmalıyım, nasıl çalışmalıyım yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey bilmiyorum. Hipotenüs dışına.
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #2 Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama lise düzeyindeysen antrenmanlarla geometri veya aktif geometriyi çözersen bu iş çözülür. Artı 0 Eksi
Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama lise düzeyindeysen antrenmanlarla geometri veya aktif geometriyi çözersen bu iş çözülür.
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #3 Karekök'ün 0 kitabını alın. Alışmak için iyidir. Geometri Sıfır TYT KPSS ALES Bir Kolektif eseri olan Geometri Sıfır TYT KPSS ALES en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Artı 0 Eksi
Karekök'ün 0 kitabını alın. Alışmak için iyidir. Geometri Sıfır TYT KPSS ALES Bir Kolektif eseri olan Geometri Sıfır TYT KPSS ALES en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #4 917382 dedi: Karekök'ün 0 kitabını alın. Alışmak için iyidir. Geometri Sıfır TYT KPSS ALES Bir Kolektif eseri olan Geometri Sıfır TYT KPSS ALES en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Genişletmek için tıkla... Ah evet bunu da öneririm bu üçü biçilmiş kaftandır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
917382 dedi: Karekök'ün 0 kitabını alın. Alışmak için iyidir. Geometri Sıfır TYT KPSS ALES Bir Kolektif eseri olan Geometri Sıfır TYT KPSS ALES en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Genişletmek için tıkla... Ah evet bunu da öneririm bu üçü biçilmiş kaftandır.