Sıfırdan grafik ve tasarım öğrenmek

467597

Hectopat
Merhaba, ben sıfırdan okullar açılana kadar Grafik ve Tasarım konusunda kendimi geliştirmek bunu bir gelir haline getirmek istiyorum. Bu işi evden yapıp, güzel paralar kazanan birkaç tanıdığım var. Aynı şeyi yapabileceğime, hayal gücüme ve yeteneklerime güveniyorum. Problem bunu nasıl yapacağım? Adobe Illustrator öğrenmem gerekiyor şüphesiz. Ya da bildiğiniz daha pratik programlar var mı? Profesyonel işler yapabilmek için. Önerilerinize, en önemlisi kişisel yardımlarınıza ihtiyacım var. Ücretsiz eğitim setleri bulunuyor mu YouTube ya da başka bir yer üzerinde? Bu konuda bilgi birikiminiz varsa benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator
Adobe IllustratorAdobe IllustratorAdobe Illustrator

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ve tasarımın hangi alanı? Logo tasarım mı, afiş tasarım mı yoksa banner tasarım gibi mi?

Photoshop CS6 başlangıç için idealdir, ufak tefek temel şeyleri oradan öğrenebilirsiniz daha da ilerlerseniz programınızı daha kaliteli bir hale getirebilirsiniz.

Grafik ve tasarım ayrı işler. Tasarım ai grafik ise psye düşer. Bunu öğrenerek başlayabilirsiniz hocam.
Aynı konsept altında farklı işler Furkancım, gereksiz kelime oyununa gerek yok.

Ben Aİ hakkındaki çoğu şeyi bu videodan öğrendim bakabilirsin. Umarım işine yarar.
Teşekkür ederim.

Grafik ve tasarımın hangi alanı? Logo tasarım mı, afiş tasarım mı yoksa banner tasarım gibi mi?
Genel olarak hepsi diyebiliriz, bir şirket logo istedi örnek veriyorum ya da bir İnstagram sayfası logo istedi. Hepsini yapabilmek istiyorum.

3 yıldır bu işin içinde olduğum için bu bilgiyi size vermem gerekir diye düşündüm. Çünkü ilerde başınız ağrıyacaktır. Ikisini aynı anda öğrenip yapabilirim diyorsanız buyrun tabii sahne sizin. Iyi para var bu işte fakat herkese yok. Bunuda bilin istedim.

Küçümseyici bir tavırla söylediğin için bu şekilde tepki verdim. Bilgilerini benimle paylaşırsan daha çabuk öğrenirim tabi, önemli olan öğrenmek para kazanmak ticari zekaya bağlı.

Bunun yerine yazılım, ae, video edit öğrenmeniz daha karlı olur. Sadece tavsiye işi bilenden.

Küçümseyici bir tavırla söylediğin için bu şekilde tepki verdim. Bilgilerini benimle paylaşırsan daha çabuk öğrenirim tabi, önemli olan öğrenmek para kazanmak ticari zekaya bağlı.
Yok yanlış anlamayın o şekilde demek istemedim öyle bir çıkarımım neden olsun.

Logo ve tasarım grafikere kıyasla daha çok kazandırır. Çünkü kimsenin fotoğrafla işi yok. Ben yanlış yaparak grafiğe yöneldim ve pişmanım çünkü iş yok PS de. Ai öğrenmek daha iyi olur sizin için.

Aİ ile kimlere tasarım yapıp satabilirim? ve ne tarz şeyler yapılıyor tam olarak PS'den farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…