M Metehan0111 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #11 kaganaslan007 dedi: Dostum 2 ayda çok rahat yapılabilecek olma ihtimali çok yüksek olsa millet niye aylarca çalışıyor? İsteğin 20 netse evet ama iyi bir şey istiyorsan 60 70 net sağlam çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... Ben çok kolay demedim kral, benzer konularda insanlar 2 ayda rahat halledersin dediği için belirttim Rsmefaw dedi: Genel kültürün varsa biraz 40k yaparsın, ben geçen yıl öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani 2 ayda halledilebilir bir durum mu yoksa ümitsiz vakamı.
kaganaslan007 dedi: Dostum 2 ayda çok rahat yapılabilecek olma ihtimali çok yüksek olsa millet niye aylarca çalışıyor? İsteğin 20 netse evet ama iyi bir şey istiyorsan 60 70 net sağlam çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... Ben çok kolay demedim kral, benzer konularda insanlar 2 ayda rahat halledersin dediği için belirttim Rsmefaw dedi: Genel kültürün varsa biraz 40k yaparsın, ben geçen yıl öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani 2 ayda halledilebilir bir durum mu yoksa ümitsiz vakamı.