Sıfırdan iki ayda EA'da 200-300K sıralama yapılır mı?

Oriencc

Hectopat
Şu an TYT 35-40 AYT 15-20 yapıyorum, yani sıfırım diyebiliriz. Sizce kalan 55 günde 200-300k arası sıralama mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bir soru olmuş hocam biz yapılmaz desek çalışmayacak mısınız? Son 50-55 gün dişinizi sıkıp masaya oturun günü değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin yapabileceğinizin en iyisini yapın geç kalmış değilsiniz ayt mat basarsanız hedefinize ulaşabilirsiniz şimdiden kolay gelsin.

Hocam dişinizi sıkarsanız yaparsınız. Hatta daha iyisini bile yapabilirsiniz. TYT için benim önerim sınava kadar deneme ile ilerle ve kesinlikle her deneme sonrası deneme analizinizi yapınız (ben iki günde bir deneme yapmanızı tavsiye ederim ama ağır gelirse siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.).problem ve TYT AYT matematiği Eyüp boncuk hocadan dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Paragraf ve dil bilgisi için rüştü hoca önerebilirim (dil bilgisi için Türkçenin matematiği kanalını önerebilirim.).TYT fen ise de ise detaylı soru çözümleri üzerinden gidebilirsiniz. Sınava kadar AYT'de matematiğe yoğunluk verirseniz çok daha iyi olur çünkü eşit ağrılıkta gözlemlediğim kadarıyla matematik sıralamayı uçuruyor. Ben sayısal bölümden giridiğim için AYT'de sadece matematik hakkında bilgi verebilirim. Benim dediklerimi yapmaya çalışırsanız, kendinizi tüm konuları bitirme üzerine ya da herhangi bir şey üzerine kendinizi şartlamayınız. Çünkü insanın her gün psikolojisi aynı olmuyor çalışabildiğiniz kadar çalışın. Gerisini boş verin. Çünkü YKS'nin %50'si psikoloji. Şimdiden çalışmalarınız da başarılar.

Şu an TYT 35-40 AYT 15-20 yapıyorum, yani sıfırım diyebiliriz. Sizce kalan 55 günde 200-300k arası sıralama mümkün mü?

190 230k bir sıralama için TYT 58 61 arası AYT içinde 28 30 arası bir net yeterli oluyor 81 OBP için ki sizde yapabilirsiniz.

Uzun yanıtınız için teşekkür ederim AYT matematikte 12 temel konu eksikken hangi konuyu öğrenebilirim ki bağımsız konu var mı? Şu an giriş seviye fonksiyonla türev biliyorum sadece AYT matematik ilk 10 soru kampı vb gördüm bunlar işe yarar mı acaba? Bir arkadaşım türevin üzerine gitme yapamazsın ösym tipi soruları çok zor oluyor dedi.

35 TYT'yi en az 55 bandına çekmen gerek hatta TYT'yi 70e kadar çekersen AYT matematiğe hiç bulaşmadan bile yaparsın.
70 tyt benim için çok zor bir hedef şuan 0 matematik 3-4 fen yapıyorum 15 matematik ekleyebilirsem 55 tyt seviyesine çıkabilirim 25-30 ayt de gelse yeterli olur herhalde değil mi 200-300k için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…