Kroza_Tf
Femtopat
Daha fazla
Kendime kişiselleştirdiğim bir uçlu lalem tasarlamak istiyorum. Malzemesi, tasarımı, süslemesi vb. birçok niteliğini kendim belirlemek ve yapmak istiyorum. Ancak kaliteli, uzun ömürlü bir şeyler yapmak istiyorsam da özellikle iş kalemi yapma aşamasına geldiğinde yardım almam gerekli. Planım şu şekilde:
Tasarım yapma-malzeme seçme.
Tasarımı süsleme-malzemeleri gözden geçirme.
Malzeme alımı-malzemeye istenilen biçimi verme.
Birleştirme.
Tabii bu sürece kalem içi mekanizması da dahil olacak. Bunun için de farklı kalemlerin iç mekanizması ve tasarımını inceleyeceğim. Fakat bazı noktalarda yardım almam gerekiyor ve nereden alabileceğimi bilmiyorum. Şunu belirteyim: Bu konu hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Mümkün olup olmadığı da şüpheli ancak ilerleme yakalayabilirim diye düşünüyorum. Sizce dikkat etmem gereken noktalar neler? Nerelerden yardım alabilirim, nerelerde malzemeleri istediğim biçime getirip süsleyebilirim?
Tasarım yapma-malzeme seçme.
Tasarımı süsleme-malzemeleri gözden geçirme.
Malzeme alımı-malzemeye istenilen biçimi verme.
Birleştirme.
Tabii bu sürece kalem içi mekanizması da dahil olacak. Bunun için de farklı kalemlerin iç mekanizması ve tasarımını inceleyeceğim. Fakat bazı noktalarda yardım almam gerekiyor ve nereden alabileceğimi bilmiyorum. Şunu belirteyim: Bu konu hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Mümkün olup olmadığı da şüpheli ancak ilerleme yakalayabilirim diye düşünüyorum. Sizce dikkat etmem gereken noktalar neler? Nerelerden yardım alabilirim, nerelerde malzemeleri istediğim biçime getirip süsleyebilirim?