Sıfırdan maket askeri uçak nasıl yapılır?

Tadicc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB
Merhaba askeri uçaklara ilgim var ve hobi olsun diye maket almak istiyorum ama elimde ne bir fikir ne de bir ekipman var. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Önce kablo keskisi, falçata, hızlı yapıştırıcı al, ilk maketini etrafı batırarak yapacaksındır. Nelere nasıl dikkat etmen gerektiğini öğrenirsin. Sonra yapıştırmalar nasıl yapılır. Sonra boyama işlerine de geçebilirsin, onlarla ilgili malzemeler alırsın. İlk maketimi 4 yaşında yapmıştım modeli hatırlamıyorum sanırım F4'tü, ilk boyamamı 5'te yapmıştım onu hatırlıyorum AT11 - tabi düz griye boyamıştım, müthişti benim için - bayağı batırmıştım, boyayı inceltmeyi bilmiyordum, tiner v.b kokusu fenaydı.

Sonra boyama için daha güzel fırçalar, üstüne de mini kompresörlü hava tabancası gerek demişlerdi, oradan sonra bir 15 yıl ara verdim kendisine.

Sağolun hocam.

Tabi dur şunu belirtmem gerek, kablo keskisi derken şu minik olandan bahsediyorum.

Bu arkadaştan değil, gidip kablo keskisi istersen maket için demeden veya sipariş verecek olursa böyle kazulet gibi bir şey gelmesin önüne.

En sonda da küçük bir iki cımbız - çok ince yerleştirmeler ve yapıştırmaları yerleştirirken kullanırsın. Boyama kısmına geçtiğinde de boya malzemeleri işte, fırça ise fırça, kompresörse kompresör, kağıt bant v.b... diye devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…