Sıfırdan matematik çalışmak için Bıyıklı Matematik izlenir mi?

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
TYT'de matematik netim 4 ve bu sayıyı çıkarmak istiyorum fakat temelim olmadığı için hocaların TYT matematik ders anlatımlarını izlerken kafamda bir şey kalmıyor ve yapamıyorum. Temel matematiği de YouTube'da Bıyıklı Matematik adlı kanal 10 günde temel atma adlı oynatma listesi var ve kitabı da var, sizce dinlenilir mi dinleyen varsa yardımcı oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT'de matematik netim 4 ve bu sayıyı çıkarmak istiyorum fakat temelim olmadığı için hocaların TYT matematik ders anlatımlarını izlerken kafamda bir şey kalmıyor ve yapamıyorum. Temel matematiği de YouTube'da Bıyıklı Matematik adlı kanal 10 günde temel atma adlı oynatma listesi var ve kitabı da var, sizce dinlenilir mi dinleyen varsa yardımcı oldu mu?

Hocam matematik netinizin 4 olması demek zaten sizin ortaokul düzeyinde falan matematik bilmeniz demek. Temel atsanız dahi işiniz gayet zor. Hele hele 12'ye geçecekseniz veya mezunsanız çok zor.

Hocam matematik netinizin 4 olması demek zaten sizin ortaokul düzeyinde falan matematik bilmeniz demek. Temel atsanız dahi işiniz gayet zor. Hele hele 12'ye geçecekseniz veya mezunsanız çok zor.
Tyt matematiği fulleme gibi bir hedefim yok zaten bir dilci olarak 15-20 net arası yeter benim için ki onun için temelimin iyi olması lazım. Ayrıyeten niye çok zor olsun adı üstünde temel atma. Ortaokul düzeyinde temelim varsa işte amacım lise düzeyinde temelimin olması onun için de konular belirli zaten üslü sayılar basit eşitsizlikler vs bu konuları temel alıyor.

Bıyıklı biraz zor gelebilir, bu kadar başlangıç seviyesindeyken rehber matematik daha iyi olur bence basit anlatıyor o bayağı.

Doğru dediniz hocam bıyıklının videoları bayağı uzun ve can sıkabilir rehber matematiğe baktım onunkiler 40 dakika falan rehberi deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı