Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Evde sıfırdan İspanyolca öğrenmek istiyorum. En azından A2 seviyesine gelmek istiyorum. Önerebileceğiniz textbook, YouTube kanalı vs var mıdır?
Evde sıfırdan İspanyolca öğrenmek istiyorum. En azından A2 seviyesine gelmek istiyorum. Önerebileceğiniz textbook, YouTube kanalı vs var mıdır?
Wtech Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #2 "Dil dile değmeden dil öğrenilmez" bu sözün anlamını öğrenirsen, İspanyolca kendiliğinden gelecek güven bana.
"Dil dile değmeden dil öğrenilmez" bu sözün anlamını öğrenirsen, İspanyolca kendiliğinden gelecek güven bana.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Haziran 2022 #3 Wtech dedi: "Dil dile değmeden dil öğrenilmez" bu sözün anlamını öğrenirsen, İspanyolca kendiliğinden gelecek güven bana. Genişletmek için tıkla... Of çok güzel söylediniz. Flıp flıp flıp. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Wtech dedi: "Dil dile değmeden dil öğrenilmez" bu sözün anlamını öğrenirsen, İspanyolca kendiliğinden gelecek güven bana. Genişletmek için tıkla... Of çok güzel söylediniz. Flıp flıp flıp.