TheJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #11 Shyankh dedi: C dilleri için zaten VS kullanılır, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin demişsiniz. Zaten C++ kullanacağım.
Shyankh dedi: C dilleri için zaten VS kullanılır, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin demişsiniz. Zaten C++ kullanacağım.
S Shyankh Hectopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 1.114 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Mateview GT 34 Intel Core i5 12400F MSI RTX 4070 Gaming X Slim Asus Prime H610M-A D4 Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2) WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD ID-Cooling SE-214-XT Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #12 TheJunior dedi: Hocam anlamadım, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin demişsiniz. Zaten C++ kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ama yeni başlayacağınız için VS öneririm, VSC VS kadar kapsamlı değil, VS'de otomatik olan şeyleri bile VS'de manuel yapmak zorunda kalabilirsiniz, boşuna zaman kaybedersiniz.
TheJunior dedi: Hocam anlamadım, VSC eklentiler ile hangi dilde yazacaksan ona doğru yön verebilirsin demişsiniz. Zaten C++ kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ama yeni başlayacağınız için VS öneririm, VSC VS kadar kapsamlı değil, VS'de otomatik olan şeyleri bile VS'de manuel yapmak zorunda kalabilirsiniz, boşuna zaman kaybedersiniz.
B batuhancann Kilopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 71 24 Şubat 2024 #13 TheJunior dedi: Kapsamlı debugging VSC değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır VS. Kısa ve öz olarak web dillerinde VSC kullanmak gerek.
TheJunior dedi: Kapsamlı debugging VSC değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır VS. Kısa ve öz olarak web dillerinde VSC kullanmak gerek.
TheJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #14 Tamamdır. Teşekkürler. Konuyu nasıl çözüldü olarak işaretlerim?