Sıfırdan oyun nasıl yapılır?

imagawa

Picopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PARDUS 23.4
Sıfırdan mobil oyun yapmak istiyorum Brawl Stars tarzında bir şey. PC im Windows 10 ama biraz eski Lenovo. Hangi programı kullanmam lazım? Daha sıfırım hiçbir şekilde bilgim yok yazılımda ama görsel bir şekilde yapabilir miyim nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?

Hocam yapamizsınız ama deneyim kazanabilirsiniz ve gelişebilirsiniz oyun yapmak için deneyimli bir ekip gerekiyor size

Brawl Stars benzeri bir şey yapmak istiyorsan kesinlikle Unity, yazılım ile ilgili hiç bir şey öğrenmediyseniz işiniz zor.

Hak veriyorum önce kodlama öğrenmek iyi olabilir

Hak veriyorum önce kodlama öğrenmek iyi olabilir
haklısınız hocam peki nasıl öğrenebilirim nereden

Brawl Stars benzeri bir şey yapmak istiyorsan kesinlikle Unity, yazılım ile ilgili hiç bir şey öğrenmediyseniz işiniz zor.
hocam peki nasıl yapabilirim bununla ilgili bir video var mı ve yazılımı öğrenmem yaklaşık ne kadar süremi alır bide core diye birşey varmış görselli bir şekilde yapılabilir miş sanırım

Hocam yapamizsınız ama deneyim kazanabilirsiniz ve gelişebilirsiniz oyun yapmak için deneyimli bir ekip gerekiyor size
bireysel olmaz mı peki

YouTube üzerinden videolar izleyerek kendiniziz geliştire bilirsiniz kendinizde oyun yapabilirsiniz ama önce kendinizi geliştirmeniz i öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Brawl Stars tarzında basit bir oyun için ahım şahım bir kodlama bilgisinin gerekeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…