Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #21 mert00e dedi: Sen biraz bunalmışsın bence kendine birkaç gün ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum.
mert00e dedi: Sen biraz bunalmışsın bence kendine birkaç gün ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum.
mert00e Attopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #22 Heiwa9 dedi: Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yapma kafanı bulandırma. sen elinden geleni yap sonra olacak olur zaten Heiwa9 dedi: Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum. Genişletmek için tıkla... senden hallice olmasın benimde kafama 2 haftadır dank etti ben yoksa daha yatıyodum
Heiwa9 dedi: Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yapma kafanı bulandırma. sen elinden geleni yap sonra olacak olur zaten Heiwa9 dedi: Hocam bunaldımda 1-2 aydır adamakıllı çalışamıyorum ki çalışamadığım için stresim daha da artıyor oturuyorum stresten heyecandan odaklanamıyorum. Genişletmek için tıkla... senden hallice olmasın benimde kafama 2 haftadır dank etti ben yoksa daha yatıyodum