Sıfırdan sayısal 200 bin gelir mi?

brthlm

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Rehber Matematik'in ilk adım kampını izliyorum (işlem önceliği, EBOB EKOK gibi konular). Yeniden dershaneye kayıt oldum, bazı sorunlardan dolayı çıkmıştım. Kamp 5 güne bitecek ve TYT'ye başlayacağım. Dershane hocalarımız bizimle ilgili. Sıfırdan sayısal 200 bine girebilir miyim? 140-130 bin olsa güzel olur ama 200 bin olursa da sıkıntı yok. 300 bin vs. de olur. Dijital oyun tasarımı yazabilirim. Ama asıl hedefim 200 bin yapmak.

Çalışmanıza bağlı.

Bunlar boy konuları gibi hocam gelir, gelmez, uzar, uzamaz, bir şey demek zor. Çalışırsan niye gelmesin.

İlk 1 ay her gün az çok demeden çalış ama yine de çalış yani her gün. 1 ay sonra çalışmaya alışırsın daha çok çalışırsın. Önemli olan istikrarlı olup her gün çalışman yoksa unut bu işi

Başlığı okuduğumda ilk başta kupon zannetim hocam ama sağlam ve azimli çalışırsan neden olmasın kendini 200k ile kısıtlama daha iyilerini iste.

Bi gün 5 saat çalışıp diğer gün hiç çalışmayacaksan da işe yaramaz bi süreç boyunca her gün azar azar çalışıp kendini alıştırman sıkmaman lazım yoksa hemen soğursun valla

Daha önceki puanlarınızı bilmiyoruz ki hocam?
Takdir edersiniz ki kapasitenizi ve zekanızı da öngoremeyiz.

Bunlar boy konuları gibi hocam gelir, gelmez, uzar, uzamaz, bir şey demek zor. Çalışırsan niye gelmesin.

Sıfırdan YKS birincisi olabilir miyim demek nasıl uçuk bir şey ise benim söylediğim de o kadar uçuk bir şey mi onu anlamak için konuyu açtım.

Daha önceki puanlarınızı bilmiyoruz ki hocam?
Takdir edersiniz ki kapasitenizi ve zekanızı da öngoremeyiz.

Evet doğru söylüyorsunuz. Daha önceden sınava girmedim. Temelim hiç yok dediğim gibi. Sadece olabilirliği var mı onu anlamak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…