Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce mantıklı mı? Ben eşit ağırlıkçıyım genelde hukuk istiyorum fakat sağlık bölümlerini çok istediğim için sayısala geçmeyi düşünüyorum fakat sıfırım fen de aynı şekil matematikte mezuna bırakıp sıfırdan sayısal çalışıp hemşirelik istiyorum. Sizce ne kadar mantıklı veya sizin de önerileriniz var mıdır?
11. Sınıfsan mantıklı fakat 12. Sınıfsan çok mantıklı değil gibi. Çünkü ne kadar mezuna da kalsan evde insanın çalışası açıkçası çok gelmiyor. Birde konularda 0'san 9-10-11-12 konularını birden bitirmen zor olabilir ama imkansız değil tabii ki. Sonuçta istediğin mesleği yapman daha önemli, iyice düşünmen lazım.
11. Sınıfsan mantıklı fakat 12. Sınıfsan çok mantıklı değil gibi. Çünkü ne kadar mezuna da kalsan evde insanın çalışası açıkçası çok gelmiyor. Birde konularda 0'san 9-10-11-12 konularını birden bitirmen zor olabilir ama imkansız değil tabii ki. Sonuçta istediğin mesleği yapman daha önemli, iyice düşünmen lazım.
Daha sınava var. En azından Matematik çalışın belki gitmek isteyeceğiniz bir üniversite olur. En kötü ihtimalle seneye ihtiyacınız olacak zaten. Mezuna bırakmaya kesin karar verseniz bile salmayın.