Sıfırdan W11 nasıl kurulur?

b3rlin

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600XT
R5 5600
16GB DDR4 3200MHZ 2X8 RAM
B450 ANAKART
SAMSUNG 980 PRO 1TB SOĞUTUCULU 7100MB/5100MB SSD
700W 80+ PSU
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar, Windows 10 kurdu adam içime de kuşku düştü. Windows 11 kuracağım ama bazı sorularım var.
1) Windows 11'i baştan USB ile kuracağım. Adamın yaptığı her işlem silinir mi? Bunu istiyorum her şey silinsin.
2) B450 anakart kullanıyorum TPM diye bir şey varmış nedir bilmiyorum Windows 11 için zorunluymuş onu nasıl açarım?
3) Rufus yazılımında, Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu kaldırılsın mı yazıyordu. Hayır a bastım bir sorun olur mu?

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar, Windows 10 kurdu adam içime de kuşku düştü. Windows 11 kuracağım ama bazı sorularım var.
1) Windows 11'i baştan USB ile kuracağım. Adamın yaptığı her işlem silinir mi? Bunu istiyorum her şey silinsin.
2) B450 anakart kullanıyorum TPM diye bir şey varmış nedir bilmiyorum Windows 11 için zorunluymuş onu nasıl açarım?
3) Rufus yazılımında, Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu kaldırılsın mı yazıyordu. Hayır a bastım bir sorun olur mu?
İsterseniz tekrardan Rufus ile yazdırın ve TPM evet yapın. Onun haricinde https://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBQQAQ&usg=AOvVaw3SNTuy9bcTBoDlk6TIup4T
Bu rehberi takip ederek kurulum yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

Evet demesine gerek yok, TPM olmayan sistemler için o ayar.
Tpm olup olmadığını nasıl anlarım?

TPM 2.0 zorunluluğunu kaldır tikini işaretledim ve kur a bastım hadi bismillah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı