D Daniel Recker Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 225 6 Haziran 2021 #11 407144 dedi: OEM anakarta gömülür. Bir kere girerseniz bir daha girmeniz gerekmez. Retail de tam tersidir her formattan sonra girmeniz gerekir Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. EnisKekech dedi: Her seferinde satın almam gerekiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Farklı bilgisayar için evet.
407144 dedi: OEM anakarta gömülür. Bir kere girerseniz bir daha girmeniz gerekmez. Retail de tam tersidir her formattan sonra girmeniz gerekir Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. EnisKekech dedi: Her seferinde satın almam gerekiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Farklı bilgisayar için evet.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Haziran 2021 #12 Daniel Recker dedi: Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama belki hesabı olmayabilir.
Daniel Recker dedi: Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama belki hesabı olmayabilir.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 Daniel Recker dedi: OEM'i sadece lisansı aktifleştirdiğin bilgisayarda kullanabiliyorsun(anakarta bağlıyorsun bir nevi) Retail'ı ise istediğin bilgisayarda kullanabilirsin sadece 1 tanesinde yüklü olmak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye geçince AM5 ile birlikte anakart değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Retail almam daha mantıklı o zaman sanki.
Daniel Recker dedi: OEM'i sadece lisansı aktifleştirdiğin bilgisayarda kullanabiliyorsun(anakarta bağlıyorsun bir nevi) Retail'ı ise istediğin bilgisayarda kullanabilirsin sadece 1 tanesinde yüklü olmak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye geçince AM5 ile birlikte anakart değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Retail almam daha mantıklı o zaman sanki.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Haziran 2021 #14 EnisKekech dedi: Üniversiteye geçince AM5 ile birlikte anakart değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Retail almam daha mantıklı o zaman sanki. Genişletmek için tıkla... OEM i de bir bilgisayardan silerseniz başka bilgisayarda da kullanabilirsiniz diye biliyorum. Daniel Recker dedi: Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. Farklı bilgisayar için evet. Genişletmek için tıkla... Farklı PC lere de ilkinden silerseniz diğerinde kullanabilirsiniz.
EnisKekech dedi: Üniversiteye geçince AM5 ile birlikte anakart değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Retail almam daha mantıklı o zaman sanki. Genişletmek için tıkla... OEM i de bir bilgisayardan silerseniz başka bilgisayarda da kullanabilirsiniz diye biliyorum. Daniel Recker dedi: Microsoft hesabına bağladığın için, hesabını açtığın anda lisans aktif oluyor. Farklı bilgisayar için evet. Genişletmek için tıkla... Farklı PC lere de ilkinden silerseniz diğerinde kullanabilirsiniz.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #15 Tamamdır çok teşekkürler. Ek olarak bir de bu ürünü alacağım bir sıkıntısı yok değil mi?
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Haziran 2021 #16 EnisKekech dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Ek olarak bir de bu ürünü alacağım bir sıkıntısı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
EnisKekech dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Ek olarak bir de bu ürünü alacağım bir sıkıntısı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum.