Sıfırdan yapay zeka öğrenmeye nereden başlanır?

gazi 02

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar TEKNOFEST için aklımda bir proje var bunun için yapay zeka kodlamayı öğrenmem gerek başvurular aralıkta sonlanıyor sanırsam, o zamana kadar en hızlı şekilde öğrenmem gerek nereden başlamalıyım ve hangi dilde?

Yapay zekadan kastın sohbet robotu gibi mi? Ayrıca yapay zeka projenin sadece bir kısmını oluşturuyorsa ChatGPT API'sini satın alıp projene entegre edebilirsin. Benim yan standdaki arkadaşlar yapay zeka kısmını öyle halledip, projenin geri kalan kısmına yoğunlaşmıştı.

Sohbet robotu değil de böyle etrafı tarayan etrafındaki nesneleri algılayan Google Lens gibi bir şey.

Yani görüntü işleme ve bilgisayarlı görü diyorsun. Ücretli kurs arayışındaysan Deep Learning AI'ın kurslarına bakabilirsin. Görüntü sınıflandırma, tespit ve segmentasyonu için güzel ve bilindik kursları var. Matlab için de Mathworks aynı şekilde . Bu alanlarda genel olarak Python ve Matlab kullanılıyor. Burada tercih sana kalmış, ben kendim çoğunlukla Python kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…